Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kövér nőknek mi a véleményük...

A kövér nőknek mi a véleményük arról, hogy a legtöbb hozzászólásban igénytelennek tartják őket?

Figyelt kérdés
Én a magam részéről nem értek ezzel egyet,de mind női, mind férfi oldalról rengeteg ilyen véleményt olvastam.Sőt vannak ennél durvább vélemények is.
nov. 12. 18:34
1 2
 1/14 anonim válasza:
72%

Nekem semmi.

Minden ruhám tiszta, naponta 2x mosok fogat, minden reggel lefürdök, 2-3 naponta mosok hajat, használok parfümöt, mindig letakarítom a cipőm stb.

Nem vagyok igénytelen, sőt... Aki valakit CSAK a súlya miatt bánt, az saját magával sincsen kibékülve. (És ez ugyan úgy vonatkozik arra is, ha valaki a másikra mondja, hogy gebe!)

nov. 12. 18:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled.Volt extra nagy méretű párom, s pont az alkata miatt jobban figyelt a higiéniára, mint a normál alkatú nők.Mivel izzadékony volt,többször zuhanyozott,mindig kellemes illata volt.Pedig az utcán ráröfögtek a súlya miatt.
nov. 12. 18:47
 3/14 anonim ***** válasza:
53%

Véleményem szerint azok osztják az észt, akiknek a legkevesebb van. De persze mindenkinek szíve joga eldönteni, mit tart igénytelennek. Van, akinek a testszőr is az, hiába tiszta, ápolt az illető.

Számomra igénytelen az, aki nem mosakszik, fogkefét heti egyszer használ, ruhát akkor sem cserél, ha a nadrág megáll a saját lábán, nem munka miatt és állandóan koszosak a körmei stb.

nov. 12. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
Egy kövér nő hiába tisztán tartja a külsejét, modorát stb. DE igénytelenül néz ki a térfogata miatt.
nov. 12. 19:02
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Igazuk van. Az nem igényesség, hogy fürdök rendesen, körmöshöz meg kozmetikushoz járok, szépen felöltözöm stb, mely tevékenységek amúgy semennyi erőfeszítést nem igényelnek, miközben igénytelenül rossz minőségű ételeket eszem indokolatlan mennyiségben és igénytelenül nem végzek semmilyen testmozgást, mert ezek már erőfeszítéssel járnának. Igénytelen vagyok az egészségemre és az alakomra egyaránt.
nov. 12. 19:11
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Barátnőm erősen túlsúlyos volt, de nála igényesebb, pedánsabb embert nem ismertem. Ráadásul feleannyit sem evett, mint én, nem evett zsírosat, nem nassolt, rendszeresen mozgott, tornázott, úszott. A túlsúlyt nem mindig a zabálás okozza. Unokahúgom ígéretes sportoló volt, szülés után fellépett nála egy hormonprobléma, hiába diétázik, mozog, széle-hossza egy. Nem kellene ismeretlenül elítélni embereket.
nov. 12. 19:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Nyilván van olyan kövér nő,aki azért hízott meg,mert sokat evett.Volt ilyen kedvesem is.De volt olyan közel 200 kg-os párom,aki hormonzavaros volt,kislány korától erősen túlsúlyos.Én többet ettem nála,pedig ő 110 kg-mal nehezebb volt mint én.Mindig tiszta és illatos volt.
nov. 12. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:
39%

Igénytelen, mert nincs igénye az egészséges, vékony/sportos testalkatra, se az egészségre, mert az elhízás minden, csak nem egészséges.

A kérdező pedig egy fatfan, aki kb. két hetente itt nyiheleg legalább 2-3 ilyen kérdéssel.

nov. 12. 22:06
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

Aki nem eszik odafigyelve és nem edz minimum háromszor. Az igénytelen a külsejére. Legyen az férfi vagy nő.

A tisztalkodas stb az személyi higenia . Nem jár érte piros pont ha valaki fürdik.

nov. 13. 06:31
 10/14 anonim ***** válasza:
44%

Látom, a sok elhízott szereti leszavazni a válaszokat, mert nem tetszik az egójuknak az igazság.

Igénytelennek nemcsak azt nevezzük, aki nem tisztálkodik és nem vesz tiszta ruhát.

nov. 13. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!