Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van más fiú is aki visszataszí...

Van más fiú is aki visszataszítónak tartja a hagyományos heteroszexuális keresztény fehér férfi minta képet? Mondom ezt én nem melegként, hanem aszexuális fiúként!

Figyelt kérdés
Egyszerűen hányok az ilyen emberektől, borzalmasan kerülöm a társaságokat, baráti köröm be se engedném!
nov. 11. 21:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"de biztosra vehető, hogy nem fiúként írtad ki a kérdést, mint ahogyan sokan a válaszolók közül sem azok, ez egyértelműen kiérződik a sorokból, a fogalmazásból. Sokan nem tudják, de az íráskép rengeteg dolgot elárul valakiről"

Aztaaaaa micsoda szófosás! XD Na figyelj szentJános :D, ha akarod, akkor bemegyünk egy vécébe valahol a városban, feltéve ha Budapesti vagy, és megmutatom, hogy igen is fiúként írtam ki a kérdést ;-D

nov. 14. 18:44
 12/15 A kérdező kommentje:
;-D
nov. 14. 18:45
 13/15 A kérdező kommentje:

erre még reagálok: "De ha egy nő is így gyűlöl, az miként becsüli magát nőként? Mit tud ő adni egy férfinak, ha ilyen fokú megvetés él a szívében? Milyen anya válik majd belőle?"

Én nagy gyűlöletet nem látok, főleg nem ilyen mértékű gyűlölet amit itt leírsz, de basszus azért figyelj, nem minden nő akar ám anya lenni! Engedtessék már meg nekik, hogy had döntsék el, hogy szeretnének-e anyának lenni, vagy más fajta életet éljenek mint a megszokott… Hihetetlen

nov. 14. 18:52
 14/15 anonim válasza:
48%

Legyen meg a hited szerint, viszont megerősíted azt, ami írva lett. Ilyenkor és más esetben sem csodálkozom már azon, miért Éva "szakított" először a "fáról". Isten kegyelem mutassa ezt meg neked is, és hogy meglásd, nem volt ebben semmi gyűlölet, csupán Igazság, ami kellemetlen, viszont szembesülve vele képes tisztulni a lélek.

A Szent Lélek adjon a kegyelméből, adjon mértékletes szájat és bölcs nyelvet is!

Üdv.

nov. 14. 19:09
 15/15 anonim válasza:

UI: Ha tévedtem volna a nemedet illetően, elnézést érte, de nagyon furcsa a megfogalmazott kérdés egy állítólagos fiútól. A te lelked rajta, igaz-e vagy sem, de nem ez volt a fő lényeg.

Viszont kérlek téged, legyen benned is több alázat és kevesebb gyűlölködés. Mert nem az a lényeg, hogy milyenek a keresztény fiúk, hanem inkább az, milyen a te szíved is.

Isten segéljen meg!

Üdv.

nov. 14. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!