Mit csináljak ha van rengeteg pénzem de nem vagyok boldog és az életem eseménytelen. Mit lehet kezdeni rengeteg pénzzel ha az a cél hogy tartalom legyen az életemben?
Milyen tartalomra vágysz? Ez mindenkinél más. Ha neked az a tartalom pl hogy lovagolsz akkor az lesz a tartalom benne. Vagy ha túrázni akarsz akkor az. Esetleg ha valamit gyűjteni (festmény, könyvek, vagy bármi más), Tarthatsz kutyákat. Vagy áldozd fel egy jó célra egy részét. Támogass belőle pl kórházakat, vagy beteg embereket.
Én ha nagyon sok pénzem lenne örökbefogadnék gyerekeket, mert nekem ez jelentené az örömöt, csak sajnos jelen pillanatban erre nincs lehetőségem
Segíts a rászorulókon. Pl. kilakoltatott embereknek vegyél lakást vagy fizess albérletet.
Vagy utazd be a világot, de előtte keress valakit, akivel megoszthatod az élményt.
Ne adj senkinek sem pénzt, hanem pl.: segíts egy rászorulónak úgy, hogy megveszed neki azt, ami neki nagyon is kellene. Így legalább nyomon követheted a pénz útját, nem megy el h*eségre.
Vagy egy beteg személynek segítesz pl.: gyógyászati segédeszköz beszerzésében.
Én egy mg vállalkozást építenék.
Kökény Attilát javaslom követni, TMMG kulcsóval találsz rá.
Nekem meg pont fordítva van, tartalmas az életem, viszont kevés a pénz.
Nálam a tartalmas élet abban nyilvánul meg, hogy van egy megbízható, kedves párom, akivel életcélt adunk egymásnak. Plusz itthon ápolom évek óta anyukámat, ami egy küldetés számomra, hogy haláláig segítem őt.
Tudom, ezért biztos sokan lenéznek, hogy lehet ez életcél meg tartalom, hiszen ebben nincs semmi anyagi haszon. Sajnos nagyon felszínes világban élünk.
Te az a típus vagy, aki azért dolgozott sokat, mert nem tudott mit kezdeni magával.
Munkamániás vagy/voltál.
Én pénz nélkül is feltalálom magam, ritkán unatkozom.
Nem is értem másnak ez pénzzel miért nem megy.
Nem nem munka mániásként lett sok pénzem hanem rengeteg nyerészkedő ügybe tbelefogtam évtizedek alatt rengeteg pénzt elvesztettem mindig buktam aztán egyszer csak egyetlen egy ügy bejött és visszatermelte többszörösen az összes bukást. Simán csak a nagy számok törvénye.
Még azt sem mondhatom hogy szerencse mert ha valaki eszerszer elbukik de sose adja fel és egyszer csak bejön az azért nem igazán szerencse.
Csak egyszerű embere fásultam ezekbe az évtizedekben és ezért nem elégítenek ki apróságok mint például kertészkedés, vagy elmenni valahova hogy aztán vissza kelljen jönni (túra)
A gyűjtés még oké, soha semmit nem dobok ki de ezt meg már inkább kóros. Megszoktam hogy sosincs pénzem esetleg épp ezért nem tudok most mit kezdeni vele.
Állatot növényt nem akarok tartani mert nem vagyok jó gazda csak szenvedne miattam.
A vállalkozás még egész jó ötlet csak fogalmam sincs mit ráadásul ha nem értek hozzá csak elveszteném a pénzt. Még súlyos adósságban is lehet így kerulni...
Unatkozni én se unatkozok azzal nincsen gond.
Csak szép befakarok annál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!