Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha kapnál 5 millió...

Mit tennél ha kapnál 5 millió forintot azzal a feltétellel hogy fél év múlva mindent visszavesznek tőled ami megmaradt belőle illetve ami olyasmit vettél belőle ami még megvan. ?

Figyelt kérdés
Tehát ha például egy motorkerékpárt vettél belőle akkor azt vissza kell adnod de a benzint nem kell ha pl. ennivalót amit megettél akkor azt sem nem kérik számon (ha konzervet vettél azt visszaveszik) stb.
nov. 11. 12:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
36%
Nem fognak tőlem visszavenni semmit, mert nem fogom hagyni, ennyi az egész. 😀
nov. 11. 14:09
 32/41 anonim ***** válasza:
66%
Oké, a felújításhoz szükséges anyagokhoz kell még plussz pénz, de ahhoz már semmi közöd, tehát elkölthetem. A jogosítvánnyt is meg lehet csinálni belőle, meg biztos még más tanfolyamot is, de mindegy. El lehet költeni akkor is különféle szolgáltatásokra, szóval nem volna kivitelezhetetlen hidd el! Na, mikor utalsz?
nov. 11. 14:52
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Vennék 75 évre xbox gamepasst 🤣
nov. 11. 14:55
 34/41 anonim ***** válasza:
Kimegy az ember 1-2 hétre mondjuk Amerikába és el is tapsolt rögtön 1,5-2 milliót.
nov. 11. 15:36
 35/41 anonim ***** válasza:
Abból fizetném a kaját, bevásárlást, rezsit. Az önmagában elvinné negyedét, harmadát.
nov. 11. 15:37
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Utazásra, egyéb élményekre költeném, illetve talán még pár különlegesebb éttermet is kipróbálnék.
nov. 11. 16:37
 37/41 anonim ***** válasza:

Én képzésekre és könyvkiadásra költeném. Maga a kiadás sem kézzelfogható, a könyv pedig ugye az enyém, mint szellemi termék.

A képzéseket nem kell magyaráznom :)

nov. 11. 17:23
 38/41 anonim ***** válasza:
Feltennék a fekete páratlanra mindet
nov. 11. 18:50
 39/41 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben én is az utazást mondanám. Befektetni, tárgyakra költeni ugye nem sok értelme lenne így.
nov. 11. 22:12
 40/41 anonim ***** válasza:
Vennék egy autót belőle, aztán el is adnám. A pénzt elköltöttem, amit vettem belőle, attól meg megváltam.
nov. 12. 09:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!