Létezik olyan férfi, aki nem kezd el követni insta, tiktok stb modelleket a szociális médiában, miközben van barátnője/felesége?
Figyelt kérdés
nov. 10. 13:40
11/17 anonim válasza:
6
Javaslom az írásom újraértelmezését.
12/17 anonim válasza:
Nem követek ilyeneket, max néha rejszolok a képeikre.
13/17 anonim válasza:
Hát, erős kétségeim vannak! Az enyém nagyon családcentrikus, teljesen normálisnak tűnő fajta, most megnéztem az instáját, 130vmennyiből kb 100 nő, persze sok ilyen picsa mutogatós és tisztában vagyok vele, hogy seggre bukós fajta... Persze ő meg kibszott féltékeny típus (csak azt nem tudom mire fel amikor csúgya, elhízott 2 gyerekes anyuka vagyok...), úgyhogy meg is lesz a balhé ha hazaér
14/17 anonim válasza:
Azért féltékeny, mert megcsal. Ez egy tipikus jele. “Ha én megteszem, akkor biztos ő is”
15/17 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem a külsőről szól. A nagyon szép, bomba nőket is megcsalják (nem, a megcsalást nem arra értem, hogy kiket követ a párja instán, ez nem megcsalás). Van egy étteremtulajdonos faszi az utcánkban, gyönyörű felesége van, minkdketten nagyon adnak magukra, mégis, a pasi instája nyilvános, és egymást érik a bikini, meg ilyen-olyan erotikus modellek profiljai.
nov. 10. 17:41
16/17 anonim válasza:
Hogy mennyi álszent rosszindulatú erkölcscsősz van az oldalon és jelen topikban!
17/17 mikeXxX válasza:
Jelenleg senkim sincs és így sem követek senkit sem! 45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!