Szerintetek vicces vagy inkább gáz ha a humoristák káromkodnak sztorizás közben?
Figyelt kérdés
nov. 9. 21:41
3/7 anonim válasza:
attól függ milyen sokat/mennyire csúnyán
4/7 anonim válasza:
Van, ahol hozzáad a poénhoz, de a legtöbb stand up comedy-ben engem zavarna. Sokkal jobb, amikor úgy építik fel a poént, hogy ezeket mellőzik.
5/7 anonim válasza:
Húhhh...hát...jó, ez nagyon személyes vélemény, mert azért látom, hogy sokan imádják a stílust, el nem vitatom tőlük, hogy ki mit élvez...
Nálam viszont gáz, de nem a káromkodás miatt, hanem önmagában amit az ilyen standuposok csinálnak, az gáz. Hallgathatatlan.
De biztosan nem segít rajta a káromkodás sem.
6/7 anonim válasza:
Önmagában nem vicces, nem is értem amikor egy-egy káromkodás után felröhög a közönség. Néha belefér, de ezeknek a tipikus káromkodós humoristáknak nincs más eszközük
7/7 anonim válasza:
Nem tartom viccesnek, ahogy azt sem szoktam érteni, amikor egy-egy szitokszót nevetéssel díjaz a közönség. Mindennapi helyzetekben, a mindennapokban sem szoktam szereti, amikor valaki sokat káromkodik, így ilyen helyeken is ugyanígy vagyok ezzel. Néha becsúszhat, azt nem bánom általában, szóval mértékkel még elmegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!