Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Faluról ingázás városra. Nem...

Faluról ingázás városra. Nem minden nap. Hány km még az a _távolság_ amit (őszintén) vallalnátok, hogy nem lenne számotokra sem megerőltető, sem fárasztó, sem "X" idő utan (túl) unalmas? Autóval.

Figyelt kérdés

Például hetente négyszer. Csak ennyiszer. Nagyon ritkán ötször.

Akár 50-55 km is? (Az legalább 45-60 perc autóval!)

Vagy inkább 35-40 km?

Csak 25-30, ami még nem lenne rossz számotokra?

Még ennyi sem?

nov. 9. 20:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
0. Home office nyugdíjig.
nov. 9. 20:01
 2/20 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem km, hanem idő függvénye.

Mi megyeszékhely mellett lakunk, a belvaros, ahol a férjem is dolgozik, 15 kmre van tölünk.

De reggel és délután is 40-45 perc ez a táv autóval, olyan forgalom van.

nov. 9. 20:05
 3/20 anonim ***** válasza:
74%

Nekem 6:40 kor kell indulnom melóba városon belül, 7:30 kor kezdés.

Nem vállalnám azt be hogy 6 nál hamarabb kelljen felkelni rendszeresen, éveken át.

nov. 9. 20:06
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Én egyik héten 3x, másikon 4x 11 órázom. Kocsival háztól házig nagyjából 15-20 perc egy irány, kb. 10 km városon keresztül, lámpákkal. Ez még kényelmes és belefér nekem.

20 nem férne már bele nekem ezekkel a körülményekkel. De ha mondjuk lámpa nélküli, normális út lenne, akkor nyilván rövidebb a menetidő, akkor 20-30 km is megvan 20-25 perc alatt.

Nagyon elb@ssza

nov. 9. 20:11
 5/20 A kérdező kommentje:

Akkor tüstént módosítom a fenti kiírásban foglaltatottakat:

Fél órás (vagy negyed órás) időintervallumokban lépkedve mennyi lenne számotokra elfogadható idő - akármilyen távolságon belül -, amit még ingáznátok egy irányba (úgy-ahogy szívesen) faluról városra? Home office itt értelemszerűen irreleváns, nonszensz.

Egy óra - hetente négy nap (csak oda)?

Háromnegyed óra maximum?

Csupán fél óra irányonként?

Ennyit sem?

nov. 9. 20:15
 6/20 anonim ***** válasza:
81%
Pénzben, kilométerben, költségekben pontosan annyi mint városból ingázás egy faluba.
nov. 9. 20:27
 7/20 anonim ***** válasza:
81%

én 10 km-re lakom, rossz esetben 15 perc, kolléga szintén 10km-re lakik rossz esetben 30 perc neki az út.

Én max 20 percnyi utat vállalnék, napi 40 perc így is, az én életem és időm többet ér.

nov. 9. 20:27
 8/20 anonim ***** válasza:
32%
Azért egy 50 kilométerig inkább pénz kérdése.
nov. 9. 20:40
 9/20 anonim ***** válasza:
35%

Jó kérdés mert nálam is aktuális a téma.

Pár hete lett volna 50 km-re egy testhezálló állás, ami kb. időben is annyi a körülmények miatt, de nem vállaltam be... Hosszú távon napi majdnem 2 óra az sok mellesleg a közlekedés veszélyes tevékenység, nekem nem ér annyit. Én a közeli várost vállalnám még be, ami 15 max 20 perc. Az napi 40, ami szerintem még gond nélkül vállalható.

A jelenlegi munkahelyem 10 perc autóval. A 30 perc oda 30 vissza lenne a plafon nálam...

Kérdező esetleg állásváltást tervezel?

nov. 9. 20:55
 10/20 anonim ***** válasza:
51%

Én nem szeretek 30 percnél messzebbre menni, ez mindig is alap feltétel volt munkahely keresésnél.

Később pedig agglomerációban úgy kerestem telket, hogy a munkába jövős menős csúcsforgalomban jártam a környéket.

Majd a számomra optimális falvakban kezdtem telkeket keresni.

A távolság agglomerációban másodlagos, a forgalom a lényeg, és, hogy hány falun kell keresztül menni, és ezek között mekkora a lakatlan terület.

Így fordulhat elő az, hogy 20 kmről hamarabb beérek Győri ipariparkba, mint a munkatársam a városból

nov. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!