Hogy lehetnék kevésbé fárasztó a környezetem számára? Sokat beszélek, esetleg ismételve, túlmagyarázva.
Figyelt kérdés
aug. 8. 07:35
1/6 anonim válasza:
Figyelj arra, hogy tömören fogalmazz. Nem fog egyből menni, de majd belejössz es átalakul a szokásod. Lényeg, hogy legalább észrevetted magadon.
2/6 anonim válasza:
Úgy, hogy kussolsz.
Sajnos én is tudok nagyon "sok" lenni. Ez mentette meg a társasági életemet, hogy kussolok. Csak akkor szólalok meg, ha kérdeznek. Kicsit különccé tett, de ez kevésbé gond, mint a szószátyárság.
3/6 anonim válasza:
A jó hallgatóság sokak számára vonzó.
Csak bírd befogadni a sok marhaságot, lelki problémát.
4/6 anonim válasza:
Önfegyelem. Igyekezz tömören, lényegre törően fogalmazni, ha pedig érzed, hogy ismételgeted magad, túltolod, válts témát, vagy hagyd a másikat beszélni, kérdezz valamit tőle.
5/6 anonim válasza:
2-es, 3-mas válasz tartalmilag gyakorlatilag ugyanaz, mégis eltérő a "pontozása" :o
6/6 A kérdező kommentje:
Tudnék hallgatni. De szeretek beszélni, és sokszor csak a túlmagyarázással érzem úgy, hogy mindent érthetően elmondtam.
aug. 9. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!