Miért ilyen borzasztóan álszentek, és korlátoltak az emberek, hogy a félrelépésre úgy tekintenek, mint valami hatalmas bűncselekményre?
Figyelt kérdés
nov. 7. 15:46
11/16 anonim válasza:
Értem. Azt is megértem, hogy az ő boldogsága boldoggá tesz, nyilván így a normális. Nekem személy szerint ettől függetlenül rettentően rosszul esne, hogy más felé fordulna tőlem, mert akkor mondja meg, hogy nem akar velem lenni.
Sokfélék vagyunk, sok féle hozzáállással. Elfogadom, hogy nektek ez így rendben van. :)
12/16 anonim válasza:
#11 Szuper! :) Örülök, hogy nem fordult sértegetésbe a beszélgetésünk! :)
13/16 anonim válasza:
Azt nem érti meg sok ember, hogy a szex csak szex. Az érzelmi megcsalás teljesen más. A szex nem érzelem, hanem szükséglet. Van akinél együtt jár a kettő, ezzel semmi probléma nincs, ez az átlag nyilván. De akinél nem, azt nagyon gyorsan tisztázni kell.
14/16 anonim válasza:
Akkor miert valtoznak meg kapcsolatban, ha mással d.gnak ha az elvileg, nem jelent semmit? Vagy elkezdenek repkedni meg ego magasban lesz, vagy elkezdenek hidegülni, meg szemèt lenni a párjukkal.
Amig az egyik azzal van akit szeret akar párkapcsolatban, a másik akkor mi a francnak van azzal akit csal?
15/16 anonim válasza:
Az az álszent korlatolt aki nem azzal van akit szeret kíván hanem egy neki mellékeset kihasznál átver.
16/16 anonim válasza:
Nem vagyok sem álszent, sem korlátolt, viszont szerintem teljesen normális reakció az, ha valakivel szakítanak egy megcsalás, félrelépés után. Okkal vagyok együtt valakivel, és ha az a valaki megcsal, utána nemcsak, hogy bízni nem fogok tudni benne, de onnantól már a közös jövőt sem látom vele. Mindezt azért mondom, mert ha 1x megtette, mi a garancia arra, hogy nem teszi meg újból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!