Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is utál pénzt költeni?

Más is utál pénzt költeni?

Figyelt kérdés

Egy hónapban általában csak egy edzőtermi bérletet veszek, ami 13 ezer forint, nem nagyon szokott más kiadasom lenni, max 20 ezer forintban megállok, ha van valami szülinap névnap ilyesmi. Levelezőn járok egyetemre, itthon lakok még, dolgozok. Bár nem keresek olyan jól, általában 200-220ezer forint.

Körülbelül fél évente ruhavásàrlás szóba jön, mindenre spur vagyok, most is egy pár dolgot vennék, max 20 ezer forint és egyszerűen napok óta nem bírom leadni a rendelest pedig akciósan ennyi :'D

Áprilisban vettem utoljára az edzeshez feherjeport, ami 15ezer szokott lenni.

Most összejöttek a dolgok, így ebben a hónapban ki kéne adnom nagyjából 45 ezer forintot és végem.

Kontaktlencsét havit használok, de van hogy több mint fél évig ugyanazt, igaz nem mindennap, de sose volt még a szememnek semmi baja, de ez is rohadt drága.

Félretett pénzem nagyjából 3-3,5 millió Ft. Mégis egyfolytában ezen kattogok, sajnálom elkölteni.

Más is van így ezzel?

nov. 6. 13:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Régebben "csóróként" ilyen voltam. Mindenre sajnáltam kiadni. Nekem az segített sokat, hogy elkezdtem fixen dolgozni, jött a pénz és bár a gazdagságtól messze vagyok, de nem nélkülözöm. Rájöttem, hogy időnként muszáj költeni, élvezni az eredményét, különben semmi értelme.

Hozzátenném, szépen lassacskán összespóroltam egy lakás önerejét, hitelem is elég alacsony, így kicsit bátrabban "szórom" a pénzt.

Hozzátenném a tanulmányok után elkezdeni dolgozni magasabb fizetésért elég nagy lépés. Konkrétan ami pénzt 10+ évig, gyerekkorom óta spóroltam azt utána megkerestem 1 év alatt.

nov. 6. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!