Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan hogy valakinek...

Létezik olyan hogy valakinek gyerekkori álma hogy politikus legyen?

Figyelt kérdés
Akik most politikusok azok 16 évesen is vajon erre gondoltak én nem busz sofőr leszek hanem politikus például ?
nov. 6. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Simán..., ha valaki olyan közösségben nő fel, ahol mindennapos a politikai téma vagy pusztán érdekli, hogy ki miből tollasodott meg, már gyerekként is eldöntheti, hogy milyen pályát választ.
nov. 6. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nehezen tudom elképzelni. A gyerekek unják amikor a politikusok beszélnek. Mást meg nem nagyon látnak a munkájukból szerintem.
nov. 6. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy időszakom, mikor politikus akartam lenni, kb. 11-13 éves korom közt. Már korábban is érdekelt, hogy mi zajlik az országban, de 2006-ban voltam 11, és az akkori események eléggé lekötötték a figyelmem, és úgy voltam vele, hogy én tök mindegy, hogy egy helyi önkormányzatig, vagy magasabb szintre jutok, az emberekért akarok dolgozni, és akkor ezt láttam a legjobb útnak erre. Hiszen gyerekként nem sok beleszólásom volt még a saját életembe se, nem hogy abba, mi történik körülöttem, jól esett eljátszani a gondolattal, hogy egyszer lesz hatalmam irányítani, lesznek eszközeim befolyásolni a dolgok menetét, és nyilván majd én jobban fogom csinálni. A másik dolog, hogy szépen megfogalmazott hozzászólásokat tudtam gyártani az akkori fórumokon, általában jól érveltem, sokszor adtak nekem igazat és senkinek nem tűnt fel, hogy egyébként kölyök vagyok, nagyon jól esett a büszkeségemnek, hogy komolyan vesznek, emiatt is elhittem, hogy rátermett vagyok, ez nekem való, hiszen tudok intelligensen vitatkozni.

Később elmúlt ez a fajta idealizmusom, meg kamaszként önkénteskedtem, és rájöttem, hogy civilként is ezerféleképp tehetek valamit a többi emberért, végül egy olyan pályát választottam, ahol emberekkel és emberekért dolgozom - és köze nincs a politikához, szerencsére.

nov. 7. 15:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!