Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gondolkoztatok mar ilyenen?

Angelo99 kérdése:

Gondolkoztatok mar ilyenen?

Figyelt kérdés
Ugye milyen jo lenne ha az idot vissza lehetne csinalni?mennyi embernek helyre jonne az elete ha vissza menne a multba es megvaltoztatna a jovot.mennyi minden helyraalna
nov. 5. 22:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Istenem nyár óta sírsz a figuráért Krk-en, vegyél egy vonatjegyet menj le, vegyél egy komp jegyet, menj át vedd meg, és nyugodj le. Nyáron tanácsolták már, hogy keress fbn csoportokat ottani magyarokkal, tudnak neked segíteni.

De egy figura nem változtat az életeden.

A pillangóhatás című film, amit említettek előbb meg pont erről szól, visszamenni az időbe kijavítani a hibákat, és azok következményei.

nov. 6. 07:30
 12/14 anonim ***** válasza:

off: az alatt a kérdés alatt is ott voltam, amit a 11. válaszban írtak :D

Mostanában többször gondolkodtam/gondolkodok olyanon, hogy milyen is lenne visszaforgatni az időt, de maximum pár perccel később már rá is jövök, hogy felesleges ilyeneken agyalni. Egyrészről nem is tudjuk ezt megtenni, másrészről meg rengeteg más dolgot meg is változtatna, ha mégis képesek lennénk visszamenni a múltba. És az sem kizárt, hogy a frissen kreált jelen rosszabb lenne, mint az eredeti jelen lett volna.

nov. 6. 08:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Bakker! Én valami komolyabb dologra gondoltam, hogy a kérdező miért menne vissza a múltba! 🤦‍♀️

Azt hittem valami tragédia történt vele...🤦‍♀️🤦‍♀️

nov. 6. 12:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindjuk tortentek rosszab dolgok es azokon is vaktiztatnej fu nagyon sok mindenen
nov. 6. 12:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!