Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gondolkoztatok mar ilyenen?

Angelo99 kérdése:

Gondolkoztatok mar ilyenen?

Figyelt kérdés
Ugye milyen jo lenne ha az idot vissza lehetne csinalni?mennyi embernek helyre jonne az elete ha vissza menne a multba es megvaltoztatna a jovot.mennyi minden helyraalna
nov. 5. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Az a baj ezzel, hogy az idő nem így működik. Több ponton is bukna az egész teória. Max úgy lehetne, ha csak a tudatod tudod visszaküldeni, vagy üzenetet tudsz küldeni, mint a Steins GATE-ben.
nov. 5. 22:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Es azt hogyan?
nov. 5. 22:50
 3/14 anonim ***** válasza:
24%
Ha vissza lehetne "csinálni" javasolnám, hogy ne lógj a magyar órákról mert egy ku.va mondatot nem tudtál helyesen leírni...
nov. 5. 23:04
 4/14 A kérdező kommentje:
Jah bocs
nov. 5. 23:11
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Gondolkoztam ilyeneken, de arra jutottam, hogy utólag már könnyű okosnak lenni. Ha másképp csináltam volna dolgokat, akkor teljesen új szituációkban találtam volna magam, és így teljesen más hibákat követtem volna el, szóval lenne egy rakás teljesen új hibám, amit bánnék.

Úgy nem hiszem hogy meg lehetne változtatni az életet, hogy oh 1 dolgot megváltoztatok, aztán utána minden simán megy. Új szituációk új, előre nem látható nehézségeket jelentenek, aztán a végén ott vagy, ahol most is.

Jobb a mentalitásodat megváltoztatni, nem sopánkodni a múlton, hanem kigondolni, hogy mit tehetsz a jobb jövőért.

Vagy valami hasonló giccses marhaság....

nov. 5. 23:19
 6/14 A kérdező kommentje:
De en nekem eletbevago lenne
nov. 5. 23:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Ajánlom a Pillangó-hatás című filmet, utána majd máshogy fogod gondolni.
nov. 5. 23:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Miert is?
nov. 5. 23:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Dehogy életbevágó, nem kell félni attól, hogy valaki azt hazudta, hogy megjósolt valamit veled kapcsolatban. Járj inkább gyakrabban pszichiáterhez.
nov. 6. 00:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez most nem azzal az uggyel kapcsolatos.Pkd visszamennek egy irast nem irnek facebokon a masik hogy megvennem Krkben a figurat ha ez a ketto meglenne mar eletem jol haladna.....
nov. 6. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!