A kérdező szavazást indított:
185-187 cm
188-189 cm
190-191 cm
192-194 cm
195cm
195cm +
10 szavazat
2/23 A kérdező kommentje:
De mindenkinek megvan a véleménye
ma 11:27
3/23 anonim válasza:
185-190-ről álmodoznak, de a 175 magas átlagos pasikkal jönnek általában össze.
4/23 anonim válasza:
Szeretem ha picit magasabb azért tőlem. Én 170 vagyok szóval nekem már a 175 is jó
5/23 anonim válasza:
Nincs tökéletes.
Ami fiatal korban imponáló, az idős korban egy átok. De még így sem olyan fekete-fehér.
6/23 anonim válasza:
Ez a nő magasságától függ.
Mivel én 174 cm vagyok legalább ennyi legyen a férfi is.
De soha nem a magasság számított.
Volt nálam alacsonyabb barátom is.
A férjem 193 cm (de nem a magasságába szerettem bele)
7/23 anonim válasza:
"De soha nem a magasság számított.
Volt nálam alacsonyabb barátom is.
A férjem 193 cm"
😂
8/23 Mad Max2 válasza:
A nők nagyrésze a magas fickókról álmodnak
9/23 anonim válasza:
Párom 185 cm magas, imádom, hogy nem kell szék, ha le akarok venni valamit a polcról, csak szólok neki :)
Én még székre állva sem érem fel a szekrény tetejét, úgyhogy nekem tökéletes a magassága.
10/23 anonim válasza:
Én 156 cm vagyok, szóval nálam 165-től tök oké, 180-nál ne legyen több, mert akkor már nevetségesen nézek ki mellette (nem vagyok hajlandó magassarkút hordani, csak nagyon kivételes alkalmakkor, a lehető legrövidebb ideig).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!