21/28 anonim válasza:
Szerintem a 185-190cm-nél magasabb már kifejezetten amorf.
Teljesen aránytalan a testük, túl hosszú végtagok, testépítésben pl hátrányosak.
Arról nem is beszélve, hogy egészségügyileg hátrányos.
22/28 anonim válasza:
164 vagyok, a párom 180 és magasnak találom :S picit lehetne alacsonyabb
23/28 anonim válasza:
159 centi vagyok. Párom 172 centi. Teljesen tökéletes számomra ez a magasság. Maximum 180 centiig mennék el. Felette teljesen felejtős lenne számomra.
24/28 anonim válasza:
Régebben volt egy nálam egy évvel idősebb, 182 cm magas barátnőm, én 175 cm vagyok. Jól kijöttünk egymással, nekem tetszett, hogy a nő a magasabb és őt sem zavarta, hogy alacsonyabb vagyok nála. Sok minden számít egy kapcsolatban, de a magasság kevésbé.
26/28 anonim válasza:
180. Felette már jóval több súly kell , hogy az ember ne nézzen ki gebének. Plane ha izmos is akar lenni. Egy izmos 185 -190 centis embernek ipari mennyiséget be kell kajáznia mindennap.
27/28 anonim válasza:
Pláne a mai világban ahol minden arról szól, hogy hogyan legyél fitt és izmos. 180 felett kva nagy nyüg elerni ezt.
28/28 anonim válasza:
Azt tudod, hogy egy busman faluban piszkosul megvernének? 😝
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!