Télen-nyáron ugyanakkor alszol vagy télen kicsit később mész aludni és később kelsz?
Figyelt kérdés
Az óraátállítás 1 óráját letisztítva, mettől meddig alszol (általában) télen és nyáron?okt. 29. 16:49
1/10 anonim válasza:
Nem rugalmas a munkaidőm szóval ugyanakkor kelek és fekszem.
23 óra körül igyekszem ágyba kerülni. 5:30-kor kelek.
(Hétvégén is kidőlök éjfélkor, dél körül kelek)
2/10 anonim válasza:
Általában éjjel 12-2 között alszom el, 8-10 között kelek, télen-nyaron.
Ha van dolgom, akkor persze korábban kelek.
3/10 anonim válasza:
Mindig ugyanakkor este 9-10 között fekszem le aludni, és reggel 5-6 között kelek fel. Bár volt olyan, hogy este fél 9-kor lefeküdtem aludni.
4/10 A kérdező kommentje:
Az óraátállítás 1 óráját letisztítva? Vagy tél és nyári idő szerint is 9-10 és 5-6?
okt. 29. 17:55
5/10 anonim válasza:
Kérdező, mit nem lehet azon megérteni, hogy mindig a meghatározott időben fekszem le és alszom el?
6/10 anonim válasza:
Mindig éjféltől, reggel 6ig alszok. Habár mostanság nem akarok kibújni a jó meleg ágyból. :)
7/10 anonim válasza:
Én a mindig későn fekszem és korán kelek típus vagyok. Hétvégén meg behozok minden alvásadósságot.
8/10 anonim válasza:
Évhosszat keveset és rendszertelenül alszom, beájulok, amikor beájulok, nem érdekel. Idén konkrétan még egyszer sem feküdtem le szándékosan aludni. Nyáron pedig már az is nagy teljesítménynek számít, ha napi három órát össze tudok hozni egy részletben.
9/10 anonim válasza:
Mivel dolgozom, így mindig ugyanúgy fekszem és kelek.
10/10 anonim válasza:
Télen általában, minimálisan ugyan, de hamarabb megyek aludni, mint nyáron, így kicsit hamarabb is kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!