Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy pék mogorva ordibálós...

Ha egy pék mogorva ordibálós de a süteménye finomabb mint bárhol amit ismersz akkor ennek ellenére hozzá jársz vagy inkább ahhoz mész aki kedves előzékeny de a süteménye nem annyira jó?

Figyelt kérdés
jan. 4. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Letojom a rossz természetét, ha jobb az áru, akkor hozzá megyek. Pár percig eltudom viselni amíg kiszolgál.
jan. 4. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyan olyan mint egy orvos. Ha nehezebb napja van morgós, de a legjobb dokli a világon. Tőlem moroghat anyit amennyit akar, akkor is hozzá megyek, szemben azzal a kóklerrel aki nyájas, de még laikusként is ordít róla számomra, hogy nem konyit semmihez-hiába van Dr. a neve előtt.

Akkor kihez megy Hófehérke? Morgóhoz:DD

jan. 4. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Van a pékségbe ahova járok egy nagyon bunkó "kislány". Flegma, forgatja a szemeit, pofákat vág. De mindenkivel ilyen, nem veszem magamra. Már megszoktam tőle ezt a stílust.
jan. 4. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak morgós, de amúgy nem sérteget meg nem kötekszik akkor pont nem érdekel a modora, nem barátkozni járok ilyen helyekre. Amúgy is 5 percet töltök ott. Viszont ha egy személyeskedő seggfej, akkor csak azért se megyek többet oda - de a cuki kis kedves másikhoz se ha amúgy nem ízlik amit árul.
jan. 4. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ. Ha a másiknak a sütije csak NEM ANNYIRA JÓ, mint emennek, de önmagában az is jó, akkor a kedveshez járnék. Ha konkrétan rossz a sütije, akkor a morgóshoz.
jan. 4. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:

2 dolgot megpróbálnék az ordibálósnál még:

A, Igyekezném valóban megdícsérni neki a jó termékét, hátha észbe kap, hogy ne legyen bunkó;

B, AJánlanám neki, hogy vezessen inkább webshop-ot a cégére vonatkozóan, és legyen online rendelés lehetősége, ami mindenkinek jobb lenne.

jan. 4. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Batyok én rá ha bunkó, de a környék legjobb cuccait süti. Az autószerelőmet sem lenne szabad emberek közé engedni, de a szakmájában bitangprofi.
jan. 5. 21:54
 8/10 veterán vas ***** válasza:

Jó napot kívánok, kérek két izét meg egy minekhíjjákot.

-tessék, 680 Forint.

Köszönöm, viszlát.

Lehet, hogy mogorván vagy ordítva mondja hogy680 Forint ...... akkor mi van?

Semmi.

Megkaptam amit kértem és kész.

Nem az angol kisasszonyokhoz mente társalogni hanem a pékhez sütiért.

jan. 19. 22:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Nálad nálam olyan gond volt hogy igaz nem volt mogorva de volt nálam kapható meggyes rétes mákos rétes meggyes-mákos rétes.

Mégpedig odamentem és közöltem, hogy kérek egy meggyes rétest egy mákos rétest és egy meggyes mákos rétest. És ő zavarodott bele, pedig az ő kínálata.

jan. 20. 06:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Nálam olyan gond volt hogy igaz nem volt mogorva de volt nála kapható meggyes rétes mákos rétes és meggyes-mákos rétes.

Énpedig odamentem és közöltem, hogy kérek egy meggyes rétest egy mákos rétest és egy meggyes mákos rétest. És ő zavarodott bele, pedig az ő kínálata.

jan. 20. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!