Ha egy pék mogorva ordibálós de a süteménye finomabb mint bárhol amit ismersz akkor ennek ellenére hozzá jársz vagy inkább ahhoz mész aki kedves előzékeny de a süteménye nem annyira jó?
Ez ugyan olyan mint egy orvos. Ha nehezebb napja van morgós, de a legjobb dokli a világon. Tőlem moroghat anyit amennyit akar, akkor is hozzá megyek, szemben azzal a kóklerrel aki nyájas, de még laikusként is ordít róla számomra, hogy nem konyit semmihez-hiába van Dr. a neve előtt.
Akkor kihez megy Hófehérke? Morgóhoz:DD
2 dolgot megpróbálnék az ordibálósnál még:
A, Igyekezném valóban megdícsérni neki a jó termékét, hátha észbe kap, hogy ne legyen bunkó;
B, AJánlanám neki, hogy vezessen inkább webshop-ot a cégére vonatkozóan, és legyen online rendelés lehetősége, ami mindenkinek jobb lenne.
Jó napot kívánok, kérek két izét meg egy minekhíjjákot.
-tessék, 680 Forint.
Köszönöm, viszlát.
Lehet, hogy mogorván vagy ordítva mondja hogy680 Forint ...... akkor mi van?
Semmi.
Megkaptam amit kértem és kész.
Nem az angol kisasszonyokhoz mente társalogni hanem a pékhez sütiért.
Nálad nálam olyan gond volt hogy igaz nem volt mogorva de volt nálam kapható meggyes rétes mákos rétes meggyes-mákos rétes.
Mégpedig odamentem és közöltem, hogy kérek egy meggyes rétest egy mákos rétest és egy meggyes mákos rétest. És ő zavarodott bele, pedig az ő kínálata.
Nálam olyan gond volt hogy igaz nem volt mogorva de volt nála kapható meggyes rétes mákos rétes és meggyes-mákos rétes.
Énpedig odamentem és közöltem, hogy kérek egy meggyes rétest egy mákos rétest és egy meggyes mákos rétest. És ő zavarodott bele, pedig az ő kínálata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!