Sietős az alap tempód? Általában sietni szoktál valahová, ha gyalog mész?
Nem értem ezt az állandó, agyatlan, értelmetlen rohanást. A munkahelyeken annyira beleverik az emberbe ez a pörgés-fa szságot, hogy már onnan kilépve sem képesek picit lassítani. Szó szerint nem is néznek semerre, csak mennek mint a vak ló.
Én nem rohanok, normális, kényelmes tempóban igyekszem élni az életem. És érdekes módon semmivel sem vagyok lemaradva a rohanóktól.
Ízlés dolga, én szívesebben lassítok, lazítok otthon a kertben, vagy a kanapén, mint az összehugyozott forgalmas utcán. 🤷♀️
Én általában közepesen/gyorsan gyaloglok, de nem nevezném sietésnek (főleg a 3-as miatt).
Viszont tömegben, pl villamosról leszállva, vagy a Kiskörúton, Nagykörúton Bp-n tényleg rohanok, hogy minél előbb kiérjek a sok ember közül.
Normális tempóban megyek, de mivel alacsony vagyok és kicsi a lábam, mindig loholnom kell, amit utálok. Utálok izzadva megérkezni bárhova.
Barátnőimmel sem szeretek hosszan menni, mert mennek, mint a tank, én meg úgy kapkodom a lábam, mintha 2x gyorsításon néznéd a felvételt, vagy mint aki siet haza, mert összeszarta magát.
3#
Ne is mondd. Az az őrült rohanás amikor letelik a műszak. Eleinte csak lestem, hogy mi bajuk van ezeknek. Egyik retkes ruhába be a kocsiba, szinte még el se indult a motor, de már nyomja a gázt. Másik felvszi a tiszta ruhát az izzadt testére. A harmadik típus már lezuhanyzott mire én beérek az öltözőbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!