Miért szoktak erre rá az emberek?
Győrben egy 0-24-es dohányboltban dolgozom és teljesen kivagyok már az emberektől. Harmadik éve vagyok itt és eleinte szerettem mert volt benne kihívás, a termékismerettől kezdve ( bár sokan azt hiszik hogy cigi meg üdítő van egy trafikban de mivel ez egy elég nagy bolt a rengeteg üdítő minden féle, energiaital, alkohol, sör, szivar, cigi töltő, cigi papír, hüvely, pipa, pipa szettek, pipa kiegészítők, vízipipa, üvegpipák, snüsszök, elektromos cigik, liquidek, és még rengeteg minden. papírmunkán át a bevételezésekig minden új volt ugyanis nem volt ezen a területen semmi féle tapasztalatom.
Mára teljesen kiéget. Egész nap egyedül vagyunk általában. Minden hétköznap nappal a vásárlók kiszolgálásán kívül folyamatosan töltenünk kell vissza a boltot, átvenni az árut, átszámolni minden megjött e, kifizetni a beszállítónak, bevételezni az árút majd kipakolni a maradékot pedig elpakolni a raktárban. Esetleg új terméket felvinni a gépben új árakat nyomtatni stb. Van hogy órákig nem tudom elmenni a mosdóba. Persze folyamatosan figyelni nem e lopnak plusz mivel pénzzel dolgozok az is nagy odafigyelést igényel. Az árut is úgy kell átvennem hogy közben folyamatosan jönnek az emberek. Ha leülök enni az is a feladataim idejéből megy el. Mind egy nem is ez a lényeg.
Hanem az hogy az emberek ezt az amúgy sem könnyű munkát olyan szinten nehezítik meg hogy mára teljesen kiégtem. Parasztok, idegesítőek, napi 126x vissza jön hiába látja hogy rohangálok annyi a teendő még az időmet is folyamatosan húzzák. A férfiakról meg ne is beszéljünk a kedves beszólások és inzultusokat elviselni. Miért szoktak rá az emberek erre hogy a dohányboltokba járnak napi negyvenszer a bolt előtt kell fogyasztani az alkoholt. Esküszöm némelyik utál otthon lenni ezért le jön napjában hússzor minthogy egyszerre megvenne mindent. Miért nincsenek jobban tekintettel a vendéglátásban vagy eladói szférában dolgozókkal ugyanis akárkivel beszélgetek aki emberekkel foglalkozik ugyan ezt érzik. Jó jó tudom ne dolgozzon ilyen helyen aki nem tudja elviselni az embereket. Én türelmes vagyok de azért már túlzás amit emberek megengednek maguknak.
Ez teljesen hülye 😂😂
Nem is jut minden napra egy családon belüli erőszak, egy gyilkosság, egy gyerekbántalmazás. Én nem tudom hol élsz és honnan tájékozódsz de többségben férfi elkövetőkről szólnak nagy többségben. Senki nem mondta egy szóval sem hogy minden férfi egy mocskos disznó ha elolvasod a kérdésem sem erre van kihegyezve. De hagy döntsem már el és tudjam azt hogy engem milyen hatások érnek a munkahelyen. Attól mert hozzád a kutya nem szól és el vagy békésen a kis buborékodba az meg nem a mi hibánk.
Nincs jó válaszom, de voltaképp a munkád: függő emberek ellátása a legális cuccukkal. És ez a merítés sajnos ilyen.
Együttérzek veled, ezért a helyedben aktívan keresnék más munkát.
"Miért szoktak rá az emberek erre hogy a dohányboltokba járnak napi negyvenszer a bolt előtt kell fogyasztani az alkoholt. Esküszöm némelyik utál otthon lenni ezért le jön napjában hússzor minthogy egyszerre megvenne mindent."
Volt nemrég egy cikk, hogy a kétezres évekhez képest mennyire megváltozott az éjszakai élet. A szórakozóhelyek, disco-k nagyobbik része bezárt, és ami a kérdés szempontjából érdekesebb, azok a kocsmák. Hogy ez is mennyire megváltozott, mert egyre több kocsma zár be. És bizony pontosan a nemzeti dohányboltok vették át a helyüket, miután törvénybe iktatták hogy ott is lehessen alkoholt árulni. Meg a sportfogadás is nagyon dohányközeli, tényleg már csak a félkarú rabló hiányzik az előtérbe :) Szóval hogy a kocsmázásból sokaknál ez lett, hogy a dohánybolt előtt inni társaságba, olcsóbb és igénytelenebb mint a kocsma, de ez van. És mivel többnyire csak az jutott dohánybolt koncesszióhoz aki nerközeli, így a rendőr se fogja b*sztatni azokat, akik ott isznak kint, közterület ide vagy oda. Hiszen fogyasztó közönség, a boltnak vagyis a tulajnak termelnek hasznot. Zaj, szemét, inzultálás, közterületi ivászat ide vagy oda. Mondjuk már rendőr se nagyon maradt, főleg ilyenre.
37:
Ez pontosan így van, a kérdező mintha nem sok fogalma lenne a valóságról. Ahova szinte csak huszonéves nőket vesznek fel, ott gyaníthatóan lesz "inzultus", hiszen pont azért veszik fel őket, h több férfit vonzzanak be, és ugye a dohányboltokba zömében azért nem az értelmiség jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!