Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szoktak erre rá az emberek?

Miért szoktak erre rá az emberek?

Figyelt kérdés

Győrben egy 0-24-es dohányboltban dolgozom és teljesen kivagyok már az emberektől. Harmadik éve vagyok itt és eleinte szerettem mert volt benne kihívás, a termékismerettől kezdve ( bár sokan azt hiszik hogy cigi meg üdítő van egy trafikban de mivel ez egy elég nagy bolt a rengeteg üdítő minden féle, energiaital, alkohol, sör, szivar, cigi töltő, cigi papír, hüvely, pipa, pipa szettek, pipa kiegészítők, vízipipa, üvegpipák, snüsszök, elektromos cigik, liquidek, és még rengeteg minden. papírmunkán át a bevételezésekig minden új volt ugyanis nem volt ezen a területen semmi féle tapasztalatom.

Mára teljesen kiéget. Egész nap egyedül vagyunk általában. Minden hétköznap nappal a vásárlók kiszolgálásán kívül folyamatosan töltenünk kell vissza a boltot, átvenni az árut, átszámolni minden megjött e, kifizetni a beszállítónak, bevételezni az árút majd kipakolni a maradékot pedig elpakolni a raktárban. Esetleg új terméket felvinni a gépben új árakat nyomtatni stb. Van hogy órákig nem tudom elmenni a mosdóba. Persze folyamatosan figyelni nem e lopnak plusz mivel pénzzel dolgozok az is nagy odafigyelést igényel. Az árut is úgy kell átvennem hogy közben folyamatosan jönnek az emberek. Ha leülök enni az is a feladataim idejéből megy el. Mind egy nem is ez a lényeg.

Hanem az hogy az emberek ezt az amúgy sem könnyű munkát olyan szinten nehezítik meg hogy mára teljesen kiégtem. Parasztok, idegesítőek, napi 126x vissza jön hiába látja hogy rohangálok annyi a teendő még az időmet is folyamatosan húzzák. A férfiakról meg ne is beszéljünk a kedves beszólások és inzultusokat elviselni. Miért szoktak rá az emberek erre hogy a dohányboltokba járnak napi negyvenszer a bolt előtt kell fogyasztani az alkoholt. Esküszöm némelyik utál otthon lenni ezért le jön napjában hússzor minthogy egyszerre megvenne mindent. Miért nincsenek jobban tekintettel a vendéglátásban vagy eladói szférában dolgozókkal ugyanis akárkivel beszélgetek aki emberekkel foglalkozik ugyan ezt érzik. Jó jó tudom ne dolgozzon ilyen helyen aki nem tudja elviselni az embereket. Én türelmes vagyok de azért már túlzás amit emberek megengednek maguknak.

okt. 28. 00:20
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
#9 Ez a munkakor ilyesfajta tudást igényel, egy festékboltba meg megint más dolgokat. Egyébként attól mert ilyen helyen dolgozok nem tudhatok semmilyen nyelven beszélni? 🤔 A kettő nem zárja ki egymást. Esetleg munka mellett nem lehetek levelezőn egyetemista? 😄
okt. 28. 04:42
 12/50 A kérdező kommentje:

Romák? 😂

Talán azért nem emelem ki mert nem származás függő bármilyen hihetetlen is számodra!

Emberek témakör… megkérdeztem miért jó nekik éjjel nappal egy boltba ittasan drogosan rontani a levegőt mintha egy kocsma előtt lenne? Vagy miért nem figyelmesebbek az embertársaikkal? 😂

Szerintem a sok mihaszna kérdés mellett éppen elfér az enyém is.

okt. 28. 04:56
 13/50 anonim ***** válasza:
16%

Látom nem sikerült megérteni

Szerinted nem függő az hogy ki agresszív de nem származás függő? Kb ugyan annyira igaz hogy a férfiak a problémásak mint hogy a romák ilyenek

okt. 28. 04:58
 14/50 anonim ***** válasza:
22%
Bármilyen hihetetlen számodra a gusztustalan viselkedés se nem nemre se nem származásra nem korlátozható
okt. 28. 04:59
 15/50 A kérdező kommentje:
Hagyjuk inkább mert felfogásbéli problémák vannak nálad.
okt. 28. 05:01
 16/50 A kérdező kommentje:
Így van köszönöm szépen 😊😊
okt. 28. 05:04
 17/50 anonim ***** válasza:
91%

#17 Fú de gáz vagy b+ az összes hozzászólásoddal együtt! Tetszik, nem tetszik: túlnyomórészt a hímek szokása a beszólogatás, catcalling, szexuális zaklatás, de tovább megyek: a szexuális visszaélés, bántalmazás, nemi erőszak is. Ez ellen tobzódhatsz, ágálhatsz, elhazudhatod a valóságot, de attól ez még így van. Nekem sem tetszik, de a tagadástól ez nem fog megváltozni.

A megoldás pedig nem az, hogy "akkor dolgozz máshol", mint ahogy nem is az, hogy akkor ne öltözz így, ne nézz ki így, ne menj ki az utcára, ne szállj fel a villamosra, ne menj emberek közé stb. Hanem a férfiak edukálása és az előbb felsorolt viselkedések, cselekmények és bűncselekmények határozott, széleskörű, társadalmi elítélése. Ne arra told a felelősséget és ne azt ítéld el, aki a munkáját végzi vagy csak élni próbálja normálisan az életét, hanem azokra, akik képtelenek betartani a civilizált társadalom normáit és törvényeit.

okt. 28. 05:32
 18/50 anonim ***** válasza:
20%
Ezaz, csináljátok csak, megy a hetfő reggeli frusztráció-szájkarate mert dolgozni kell menni, látom. Hozom a kólát és a popcorn-t. Ez az oldal egy Sas kabaré szintjén van. 😂 🍿🥤
okt. 28. 06:13
 19/50 anonim ***** válasza:
88%

Tőlem azt mondasz, amit akarsz. A női bántalmazások mennyisége lehet, hogy mennyiségben azonos (bár én ezt erősen kétlem), súlyosságban azonban meg sem közelíti a férfiak által elkövetett bántalmazásokét. Még mindig: nemi erőszak, családirtás, családon belüli/kapcsolati erőszak, gyilkosság: ezek elkövetésével túlnyomórészt a férfiak "büszkélkedhetnek". Nyugodtan nézd meg a rendőrségi statisztikákat a valóság további tagadása és elhazudása helyett.

A kérdező szerintem messze van az antiszociálistól. Joggal van tele a hócipője a folyamatos szexuális zaklatással, beszólogatással. Nem vele van baj, hanem a söpredékkel és veled, meg a hozzád hasonlókkal, akik ezt az alja viselkedést relativizálni próbáljátok. Te és a hozzád hasonlók vagytok azok, akik nem valók a civilizált társadalomba, mert állati szinten ragadtatok és nem is nagyon akartok lemászni a fáról.

Azért látom, sikerült téged triggerelni, amit egyáltalán nem bánok.

okt. 28. 06:18
 20/50 A kérdező kommentje:
#22 Kifejtettem hogy nekem az emberekkel van problémám nem a munkával ugyanis arra egy szóval sem panaszkodtam hiába sok és nagy a felelősség. Kis érti olvasás kérlek. Hanem az a probléma hogy minden olyan munkakör ahol emberekkel kell foglalkozni nagyon nem egyszerű és mennyire meg tudja nehezíteni egy amúgy is húzós napot pár nem normális idióta csak azért mert neki szar napja van. Pedig én aztán nem húzom fel magam ilyeneken hogy valaki nem köszön vagy éppen nem teszi le a telefont hiába neki beszélek éppen tehát kellően türelmes vagyok úgy gondolom. És a “lesz egy” kérésem sem akadok ki pedig sokaknak nem szimpatikus. De nem azért vagyok ott hogy mondjuk inzultáljanak ilyen olyan megjegyzésekkel vagy ha valakit udvariasan tovább küldenék és csak mondja a magáét és emellett már bunkó picsa is vagyok, mert én nem azért vagyok ott hogy az ő megjegyzéseit hallgassam például..
okt. 28. 06:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!