Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kopott ki a Magyar...

Miért kopott ki a Magyar emberekből az úriság, az ízlésesség?

Figyelt kérdés

Amit Jávor Pál, vagy Karády Katalin tudott. Az az úriság, kifinomultság és annyira jól állt nekik minden. A mai Magyarok meg, hát ne haragudjon meg senki, de egy szó jellemzi őket, nyomik, és semmi nem áll jól nekik.

Persze régen se volt mindenki Jávor Pál, meg Karády Kati, de osszesegeben, az átlag magyar is más volt. Sokkal kifinomultabb és ízlésesebb.

okt. 26. 17:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a saját nemzeteddel törődj.
okt. 26. 18:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Egyszerű kíváncsiság. Nem tettem fel arra az életem, hogy erre a jelenségre megtaláljam a választ. De látom, sikerült magára venni sok embernek. Pedig nem kötekedésnek lett szánva.
okt. 26. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

a múúút jobbvóót a jelen rossszzz!!!!!!

hagyjuk már.

most is ugyanolyan minden, max az esztétika más.

ha most, a jelenben primitív bunkók között élsz, akkor régen is ugyanúgy primitív bunkók között éltél volna, nem pedig az intellektuellek között.

okt. 26. 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Azért kopott ki, mert az elmúlt évtizedekben a tahóság lett a trendi. Én magyar vagyok, de én is ezt látom.

Milyen nemzetiségű vagy egyébként?

Sajnos ez világjelenség, legalábbis a nyugati kultúrkörben mindenütt tapasztalható.

okt. 26. 19:45
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
A rosszul értelmezett liberalizmus van a jelenség mögött és a liberális nevelés. Amúgy nem vagyok konzervatív.
okt. 26. 19:46
 16/17 anonim ***** válasza:
19%

Ami nem volt soha, az hogyan kopott volna ki? A magyarok büdös parasztok voltak mindig is, aztán bejött az ipar, azóta büdö proliparasztok vagyunk.

Soha semmi úriság nem volt.

okt. 26. 20:42
 17/17 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem magyar, csak nem akarta az első kérdésére azt mondani, hogy ő is nyomi.
okt. 26. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!