"Miért van ennyi primitív nő?"
Ez egy eléggé primitiv kérdés...
Ugyan nem fejtetted ki, mire gondolsz, de megpróbálok válaszolni.
Először nyilván a mai világban "tilos" kimondani, de szerintem a nők nem annyira okosak, mint a férfiak, életemben nem találkoztam olyan nővel, aki megközelítette volna a legértelmesebb férfi ismerőseim szintjét.
Inkább azt látom, hogy nők többsége teljesen átlagos képességekkel bír, ha sokat tanulnak, nyilván vmennyire tájékozottak lesznek, de akkor is nehezen megy nekik a logikus gondolkodás, önkritika, és nagyon ritkán van kreatív ötletük.
(mondjuk ezt sztem ezen az oldalon is látszik: a legtöbb itteni nő borzasztóan túlbecsüli a képességeit, de inkább csak arrogánsak, mint okosak).
Aztán...a mai világ is a nők negatív tulajdonságait erősíti. Azt látom, hogy a mai nők többsége azt lesi, min tud megsértődni és felháborodni, azaz borzasztóan gyerekesek, párkapcsolatra nem igazán alkalmasak.
Önállóbbak, intelligensebbek nem lettek, csak hisztisek arrogánsak és gyerekesek.
#12: Napi szinten rengeteg emberrel találkozom a munkámból fakadóan, és az ország minden területén, régiótól függetlenül, illetve a társadalom minden rétegében akadnak primitív emberek, méghozzá jócskán. Férfiak-nők egyaránt. És nem barátkozom velük, hidd el :)
Egyébként a válaszomban pont arra akartam rávilágítani, ami szerintem neked nem jött át, hogy tapasztalataim alapján a primitívség nem válogat nemek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!