Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi primitív nő?

Miért van ennyi primitív nő?

Figyelt kérdés

okt. 22. 23:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Én fordítva tapasztaltam, ezért nem hiszem, hogy igaz az állításod. A férfiak szeretnek hantázni a karrierjükkel kapcsolatban a nőknek, mert azt hiszik ezzel imponálni fognak. Azonban még csak feltételezés sincs bennük, hogy az adott nő tényleg azt az utat járja, amiről ők fantáziálnak. Így eléggé szánalmassá válik a viselkedésük és még butának is tűnnek. Nagyon elterjedt most a nők aranyásónak kiáltása, főleg nyugat felé. A rengeteg sikeres nőt is ezzel illetik. Mintha újra, vagy még mindig nem lenne egyenjogúság a nemek között. Pedig egyre inkább bizonyítanak a nők a sikerben. Talán te is ezt a frusztrációt élheted meg legbelül.
okt. 23. 03:08
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
10, rossz nőkkel barátkoztál, pickme cica.
okt. 23. 04:28
 13/19 anonim ***** válasza:

"Miért van ennyi primitív nő?"

Ez egy eléggé primitiv kérdés...

okt. 23. 04:40
 14/19 anonim ***** válasza:
5%
Jack Nicholson mondta egy filmjében hogy a nőkből hiányzik a józan ész!
okt. 23. 05:56
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Mennyi az "ennyi"? Miben nyilvánul meg, szerinted, ez a primitívség?
okt. 23. 12:05
 16/19 anonim ***** válasza:
22%

Ugyan nem fejtetted ki, mire gondolsz, de megpróbálok válaszolni.

Először nyilván a mai világban "tilos" kimondani, de szerintem a nők nem annyira okosak, mint a férfiak, életemben nem találkoztam olyan nővel, aki megközelítette volna a legértelmesebb férfi ismerőseim szintjét.

Inkább azt látom, hogy nők többsége teljesen átlagos képességekkel bír, ha sokat tanulnak, nyilván vmennyire tájékozottak lesznek, de akkor is nehezen megy nekik a logikus gondolkodás, önkritika, és nagyon ritkán van kreatív ötletük.

(mondjuk ezt sztem ezen az oldalon is látszik: a legtöbb itteni nő borzasztóan túlbecsüli a képességeit, de inkább csak arrogánsak, mint okosak).

Aztán...a mai világ is a nők negatív tulajdonságait erősíti. Azt látom, hogy a mai nők többsége azt lesi, min tud megsértődni és felháborodni, azaz borzasztóan gyerekesek, párkapcsolatra nem igazán alkalmasak.

Önállóbbak, intelligensebbek nem lettek, csak hisztisek arrogánsak és gyerekesek.

okt. 24. 09:09
 17/19 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, ez valszeg akkor anyádra is igaz. Menj és add elő neki. Meglátjuk, mit szól.
okt. 26. 19:07
 18/19 anonim ***** válasza:
94%
Próbálják beérni a primitív férfiakat.
okt. 26. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

#12: Napi szinten rengeteg emberrel találkozom a munkámból fakadóan, és az ország minden területén, régiótól függetlenül, illetve a társadalom minden rétegében akadnak primitív emberek, méghozzá jócskán. Férfiak-nők egyaránt. És nem barátkozom velük, hidd el :)

Egyébként a válaszomban pont arra akartam rávilágítani, ami szerintem neked nem jött át, hogy tapasztalataim alapján a primitívség nem válogat nemek között.

nov. 5. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!