Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki intenzívebben csinálja az...

Aki intenzívebben csinálja az önfejlesztést tapasztalt hasonlót?

Figyelt kérdés
Egyre inkább azt érzem mintha hirtelen változnék meg. Nem tudom elhinni, hogy igaz lenne, mert szerintem nincs ilyen. Közben mégis mintha igaz lenne. Mintha mindennap 1 lépéssel más ember lennék. Furcsa érzés, mert olyan mintha egyik napról a másikra változnék meg hirtelen. Úgy érzem magam, mint akit kicseréltek.
okt. 22. 08:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell így lennie, nyilván az önismereten múlik a dolog. Ha eddig úgy éltél, hogy nem tudtál valamit magadról, miért úgy, és most eszmélsz rá, hogy mi miért történik, miért úgy, miért azt érzed, miért arra van szükséged, miért támadnak beléd az ilyen-olyan dolgok...

Akkkr igen, ezek teljesen megváltoztathatják a korábbi világképedet, gondolkodásmódodat, meg úgy mindent.

okt. 23. 00:27
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, ma én is gondolkodtam és erre jutottam. Talán túlzásba vittem a dolgot és lehet pihenni kellene és a tudásnak időt adni.

okt. 23. 00:47
 13/13 A kérdező kommentje:

Én nem önismereti tréningen tanulom a dolgokat. Valahogy ellenszenvet éreztem mindig is iránta és ezt sose próbáltam ki. Én is hallottam, hogy valakinek pedig az segített. Biztos vagyok benne azért, hogy vannak nagyon jó coachok is.

okt. 23. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!