Aki intenzívebben csinálja az önfejlesztést tapasztalt hasonlót?
A hirtelenség nem biztos, hogy rossz :)
Én már majdnem egy éve, hogy más útra tértem, és én is tapasztalok hirtelen pálfordulásokat a személyiségemben, viselkedésemben.
Naplót vezetek, amit visszaolvasok néha, és döbbenet, hogyan tudok dolgokban rövid idő alatt másképpen gondolkodni, hozzáállni.
Én jelenleg egyaránt dolgozok a testemen és a viselkedésemen, és ahogyan fogyok, úgy változok meg gyökeresen. A visszahúzódó kövér, esetlen nőből egy erős, határozott és merész személyiség lettem, aki megvédi magát, nem hagyja, hogy elnyomják, példát mutat.
Eleinte ijesztő volt, magam is meglepődtem, meg hát ezzel kicserélődik a társaság is szép lassan körülöttem. Ami visszatekintve nem is baj, sőt, szükség volt rá.
2
Húha. Pont ugyanezt tapasztalom. Kb. Pár hónaponta kikerül 1-2 negatív ember az életemből. Egyre inkább látom, hogy lelkileg másabb síkon mozgunk. Először a passzív agresszív embereket küldtem el az életemből. Mai nap a másokat hibáztató embereket és negatív látásmódú embereket. Lehet a végén nem marad senkim.
#3 én úgy vagyok vele, inkább legyen csak 1-2 olyan ember körülöttem, akik elfogadnak, minthogy 100 másiknak lihegjek megfelelni. Nekem ebből elegem lett, és így most sokkal jobb. Mindent meg lehet szokni, idő kérdése :)
"Lehet a végén nem marad senkim"
Mondjuk annyira nem halad jó irányba az önfejlesztés, ha csak azt sikerül megállapítani, hogy rajtad kívül mindenki rossz.
Nyilván nagyon sok mindenre rájöttem, ha ennyire furcsán érzem magam. A kommentelőre reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!