Mi történt az emberekkel, hogy intenzívebb lett a társasági élet, az introvertàltak rovására?
Hol lett intenzívebb az élet?
És miért az introvertaltak rovására? Egyik kérdést sem értem.
Pedig jó vagyok szövegertesbol.
Nem tapasztaltam azt a jelenséget, hogy intenzívebb lett a társasági élet az introvertáltak rovására.
Fura kérdés, nehezen lehet kitalálni, mire gondolsz.
Itt a környéken visszafogottabban ünnepeltek az emberek a környékbeli durrogtatások hangjából ítélve (tavaly hangosabb volt) és a városi webkamerák felvételei szerint iscsak egy kis tömeg lődörgött a téren. Hogy házibulikban ki hogyan ünnepelt, az egyéni lehet, de oda úgyse megy introvertált, vagy hamarabb lelép.
Te pontosan mit tapasztaltál?
Ezt kifejtenéd?
Mi alapján állítod, hogy intenzívebb lett a társasági élet? Az, hogy a te baráti köröd gyakrabban találkozik, mg nem általános jelenség.
és hogy megy ez az introvertáltak rovására?
Inkább dolgozzon más, nehogy már neked kelljen leírni amit akarsz:D
Hát én introvertált vagoyk, de semmi ilyesmit nem érzékelek.
Nyilván, a szociális helyzetekben szociálisan viselkedem. Elvégre introvertáltnak lenni nem azt jelenti, hogy nem tudok aktívan részt venni a társasági életben, csak azt, hogy lefáraszt. Dehát aztán hazamegyek és kipihenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!