Máshol is így van?
Sziasztok.
Azt vettem észre, hogy a 13-18 éves korosztályból már mindenki iszik, cigizik, bulizik, drogozik.
Nagyon kevés az olyan ember aki nem.
Jo,most lehet mondani hogy még fiatalok stb,de sztm ez már inkább a ciki szint.
Jo jarjon el bulizni,vagy igyon néha.
De az, hogy ezzel menoznek,hogy ők ekkor meg akkor milyen rohadt részegek voltak.
Illetve ez,hogy már 12-től felfele vagy cigiznek,vagy ezeket az elektromos szarokat szivjak.
Az ilyeneknel hol van a szülő felügyelete.
Én életembe nem voltam részeg,se nem bulizok, és nem is cigizek.
De én attól úgy gondolom,és azt veszem észre, hogy egy jó társasággal en bőven jól érzem magam pia nélkül is.
Mivel én nem szeretem a buli és hasonlókat,helyette inkább el mennék moziba,vagy kfczni vagy szkander edzésre a haverokkal.
Es kb már a velem egy koruak nagyon csekély része ilyen.
Ezt csak én látom így,velem van a baj,vagy ti is észre vettétek már?
32 vagyok, ez már akkor így volt bizonyos körökben, amikor én voltam ennyi idős. Volt egy csaj, aki nyolcadikban elkezdte, hogy lefekszik összevissza mindenkivel, akivel le tud.
Ez nem újdonság, ilyen rétegek mindig lesznek.
Csak az a baj,hogy ez a bizonyos "réteg" már egyre nagyobb.
Persze ez nem az en dolgom,hogy ki mit csinál,nem is szólok én bele.
Csak kicsit szomorú az én részemről,hogy ennyire elbasszák sokan a fiatal korukat faszsagokra,amikor lehetne helyette mas ertelmesebb dolgot csinálni...
Az sajnos tény, hogy nagyon elterjedt dologról van szó, így egyre nehezebb megtalálni azokat, akik nem cigiznek, nem piálnak, nem buliról bulira esnek, de még így is akadnak ilyenek is. Lehet, hogy egy részük ezt látja otthon, vagy így akar menő lenni, pedig ezek a káros szokások előbb vagy utóbb igenis vissza tudnak ütni.
Legjobb barátnőm húga idén érettségizett, és rendszeresen mesélt megtörtént eseteket az iskolájából és osztályából. Pedig az utóbbi ráadásul válogatott volt.. Szóval elég elkeserítő dolgok tudnak történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!