Miért lehet az, hogy otthon szebbnek látom magam a tükörben, mint máshol?
Otthon ha nézegetem magam, akkor kifejezetten szépnek tartom magam. Pedig kócos hajjal otthoni ruhákban vagyok.
Ha viszont a munkahelyemen vagy pl egy ruhabolt öltözőben nézem, akkor kevésbé tűnök szépnek magamnak. Akkor ugye rendezettebb az öltözetem és a hajam, de ez mintha kihangsúlyozná, hogy mennyire nem is vagyok szép.
Nem tudom mennyire sikerült átadnom a jelenséget. Valaki már volt így? Mi lehet az oka?
Ezzel rengeteg nő van így, én is.
Szerintem ez pszichés. Ha elmész otthonról már hat rád a többi ember és ha nem is mondanak rosszat, akkor is csúnyábbnak latja magat az ember.
Alacsony önbizalmasoknak főleg van ez.
A tükrök sem egyformák, egyik így torzít kicsit, másik úgy.
Nehéz megállapítani, melyik mutat valósabb képet.
Akkor a mozgókép a megoldás. Megkérsz valakit hogy vegyen fel egy hétköznapi helyzetben, mozgás és beszéd közben.
De készülj fel, hogy nagyon nem fog tetszeni amit látsz. Szokatlan és idegen érzés lesz, hogy kívülről látod magad.
5
Van erre direkt egy online próba, küldesz privátba magadról egy képet és megmondom milyennek látlak női szemmel. 😛😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!