Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A falvakban miért bámulnak...

A falvakban miért bámulnak nagyon az emberek? Pl beszélgetnek kb 5- en a buszmegállóban, amitől nem messze a bolt van. Amikor kiszállok a bolt előtt a kocsiból annyira bámulnak, mintha előadást néznének egy konferencián.

Figyelt kérdés
Szerintetek ez illetlen, vagy nem?

tegnap 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Mert "primitív parasztok"...
ma 00:01
 2/9 Justinianus ***** válasza:
0%
Nálad nem nagyobbak. :)
ma 00:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem erre szerettem volna rátérni, hanem arra tényleg, hogy miből adódik ez a bámulás?
ma 00:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Újdonság vagy, és próbálnak felismerni kinek a kije lehetsz. Nem vagyok falusi, de éltem egy apró zsákfaluban, szóval trust me 😅
ma 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nagyon kicsi a "forgalom", ritkán látnak új embert, látogatót.
ma 00:17
 6/9 anonim ***** válasza:
*bízz meg bennem- elküldtem, mielőtt átolvastam volna
ma 00:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező - az a baj, hogy semmit sem tudunk a megjelenésedről.

🤔

Lehet, hogy tényleg furcsán nézel ki, furcsán öltözködsz, mozogsz, stb., és ezek a falusiak nem eléggé kulturáltak ahhoz, hogy ilyen helyzeteknél leplezzék a testbeszédüket - ennyi a téma!

😎

ma 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért mert falun általában nem történik semmi, minden újra felkapják a fejüket ez tény.
ma 00:55
 9/9 anonim válasza:
Fel kene venni egy melltartót
ma 03:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!