A falvakban miért bámulnak nagyon az emberek? Pl beszélgetnek kb 5- en a buszmegállóban, amitől nem messze a bolt van. Amikor kiszállok a bolt előtt a kocsiból annyira bámulnak, mintha előadást néznének egy konferencián.
Figyelt kérdés
Szerintetek ez illetlen, vagy nem?tegnap 23:57
3/9 A kérdező kommentje:
Nem erre szerettem volna rátérni, hanem arra tényleg, hogy miből adódik ez a bámulás?
ma 00:13
4/9 anonim 

válasza:

Újdonság vagy, és próbálnak felismerni kinek a kije lehetsz. Nem vagyok falusi, de éltem egy apró zsákfaluban, szóval trust me 😅
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon kicsi a "forgalom", ritkán látnak új embert, látogatót.
6/9 anonim 

válasza:

*bízz meg bennem- elküldtem, mielőtt átolvastam volna
7/9 anonim 

válasza:

Kérdező - az a baj, hogy semmit sem tudunk a megjelenésedről.
🤔
Lehet, hogy tényleg furcsán nézel ki, furcsán öltözködsz, mozogsz, stb., és ezek a falusiak nem eléggé kulturáltak ahhoz, hogy ilyen helyzeteknél leplezzék a testbeszédüket - ennyi a téma!
😎
8/9 anonim 

válasza:

Azért mert falun általában nem történik semmi, minden újra felkapják a fejüket ez tény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!