Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Máshol is élnek ilyen életképt...

Máshol is élnek ilyen életképtelen "férfiak"?

Figyelt kérdés

Anyám férje annyira el lett kényeztetve az anyja által, hogyha nem mernek neki ételt akkor inkább nem eszik, egy tányért nem rakna be maga után a mosogatógépbe, olyat pedig, hogy megcsináljon saját magának egy rántottát/kávét/teát elképzelhetetlen. Meg ha gyümölcsöt akar enni azért is anyámat ugrasztja, hogy vigye oda neki és mossa meg.

Ha orvoshoz kell menni akkor anyámnak kell időpontot kérnie, és el kell kisérnie különben nem megy el. Ha hazaér anyámnak kell oda adni neki a ruháját, addig ül az ágyuk szélén amíg meg nem kapja.

A fű/sövény nyírást a bátyámmal nekünk kell intézni, az ahhoz való benzinbe nem ad bele. Ha hazaér csak nyomkodja a facebookot a laptopján és ennyi. Anyámmal közösen magán válalkozók de a cégben is csak azt hajlandó megcsinálni amit ténylegesen a munkája. Ezeken felül 18 éves korom óta be kell adnom pénzt (40ezer forintot), úgy, hogy diákmunkán vagyok és magamnak fizetem a ruhát/magántanárt/telefon/iskolai cuccokat. Karácsonykor névnapkor/születésnapkor muszály adni neki legalább egy tusfürdő szettet különben megsértődik. Itt megjegyezném, hogy én a 18.születésnapomra egy kézfogást kaptam. Nekem kell megfőznöm nekik legalább kétnaponta mivel az érettségire készülve itthon tanulok, de már szekál, hogy nem megyek dolgozni pedig ugyan úgy adtam neki pénzt, bár már kevesli a 40ezret. Karácsonykor plusszba be kellett adnom 10ezer forintot, hogy utána én főzzek meg 3 napon át meg süssem a süteményeket. Értem én, hogy nem vagyok a vérszerinti gyereke de azért szerintem ez sok, amúgy 6 éves voltam mikor anyámat elvette. Szerintetek se egy 50éves felnőtt férfihez illő magatartás ez? Ui: én is fiú vagyok.

jún. 14. 14:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Atyaúristen! Nézd a jó oldalát: te tuti nem leszel ilyen! Nagyon büszke lehetsz magadra. Vigyázz, nehogy olyan csajt fogj ki, akit ugyanígy kiszolgálsz. Simán ki lehetne használni a helyzezet, hogy te ilyen jó fej vagy és teljesen önálló. Le a kalappal előtted.
jún. 14. 14:15
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Nem illő, de ez valami pszichés nyomor, valami nárcizmussal kombinált depresszióra tippelek :-D. De ettől még teljesen érthető, hogy irritál titeket!!! Ez valóban toxikus.

Anyukád döntése, hogy vele van. Neki elmondhatod, hogy szerinted gáz, de megmenteni valszeg nem tudod.

Nektek a bátyáddal amint lehet le kéne lépni, hogy szórakoztassák egymást.

S ha nem kap tusfürdőt és megsértődik, az nagy baj nektek?

Ő dolgozik, vagy csak otthon heréskedik?

jún. 14. 14:18
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Basszus ilyen tényleg van???
jún. 14. 14:31
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Apám ilyen volt. Ez a most 60-70 éves férfiak többségére igaz,amit leírtál
jún. 14. 14:34
 5/21 anonim ***** válasza:
22%
Hol máshol? Ez az életképtelen férfi hol lakik?
jún. 14. 14:37
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Úriten!!! Gondolj arra, hogy te nem leszel ilyen.
jún. 14. 14:42
 7/21 anonim ***** válasza:
81%
Legjobb lesz lepattani hazai bentlakással melozni vagy külföldi celokat keresni .
jún. 14. 14:44
 8/21 anonim ***** válasza:
63%
Kérlek mondd, hogy ez kamu. Ilyen nincs.
jún. 14. 14:49
 9/21 anonim ***** válasza:
En is ugy latom, ahogy a #4-es. Valamiert 60 utan a ferjek atmennek kisgyerekbe, ha ugyan addig nem azok voltak... az asszony meg megcsinal helyettuk mindent, de kozben a tobbseg morog a bajsza alatt, hogy micsoda eletkeptelen tutyimutyi ez a Geza. De valamiert megis ezt a jatszmat jatsszak. Lehet, az az oka, hogy a gyerekek felnottek, kirepulnek, de anyuka nem tudja elengedni az anyaszerepet, apukanak meg kenyelmes, h nem kell 2 szalmaszalat se keresztbe tennie.
jún. 14. 15:00
 10/21 anonim ***** válasza:
66%
Ebből a pasiból mi haszon van?Az ilyen mellett nem lenne valaki aki a dadusa ez felkötné magàt.Évekig tartó pszichoteràpia kell neki,feltéve ha akar vàltozni...
jún. 14. 15:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!