Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Máshol is élnek ilyen életképt...

Máshol is élnek ilyen életképtelen "férfiak"?

Figyelt kérdés

Anyám férje annyira el lett kényeztetve az anyja által, hogyha nem mernek neki ételt akkor inkább nem eszik, egy tányért nem rakna be maga után a mosogatógépbe, olyat pedig, hogy megcsináljon saját magának egy rántottát/kávét/teát elképzelhetetlen. Meg ha gyümölcsöt akar enni azért is anyámat ugrasztja, hogy vigye oda neki és mossa meg.

Ha orvoshoz kell menni akkor anyámnak kell időpontot kérnie, és el kell kisérnie különben nem megy el. Ha hazaér anyámnak kell oda adni neki a ruháját, addig ül az ágyuk szélén amíg meg nem kapja.

A fű/sövény nyírást a bátyámmal nekünk kell intézni, az ahhoz való benzinbe nem ad bele. Ha hazaér csak nyomkodja a facebookot a laptopján és ennyi. Anyámmal közösen magán válalkozók de a cégben is csak azt hajlandó megcsinálni amit ténylegesen a munkája. Ezeken felül 18 éves korom óta be kell adnom pénzt (40ezer forintot), úgy, hogy diákmunkán vagyok és magamnak fizetem a ruhát/magántanárt/telefon/iskolai cuccokat. Karácsonykor névnapkor/születésnapkor muszály adni neki legalább egy tusfürdő szettet különben megsértődik. Itt megjegyezném, hogy én a 18.születésnapomra egy kézfogást kaptam. Nekem kell megfőznöm nekik legalább kétnaponta mivel az érettségire készülve itthon tanulok, de már szekál, hogy nem megyek dolgozni pedig ugyan úgy adtam neki pénzt, bár már kevesli a 40ezret. Karácsonykor plusszba be kellett adnom 10ezer forintot, hogy utána én főzzek meg 3 napon át meg süssem a süteményeket. Értem én, hogy nem vagyok a vérszerinti gyereke de azért szerintem ez sok, amúgy 6 éves voltam mikor anyámat elvette. Szerintetek se egy 50éves felnőtt férfihez illő magatartás ez? Ui: én is fiú vagyok.

jún. 14. 14:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
Egyik exem apja volt ilyen, tök olyan, mintha róla írtál volna! Nem G-vel kezdődik a keresztneve véletlenül? :D
jún. 14. 15:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem életképtelen, hanem hímsoviniszta. Ő a családfő, a többiek meg a csicskák.
jún. 14. 15:51
 13/21 anonim ***** válasza:
12# lehet, hogy ezt gondolja, de szerintem ő maga sem érzi magát jól egy ilyen tespedtségben. Kérdező, az anyukátoknak sosincs elege ebből a óriásbébiből?
jún. 14. 16:10
 14/21 A kérdező kommentje:

Kedves 11.-es nem, nem G-vel kezdődik a neve.

13.-as de, anyám utálja, de amikor hozzáment szegények voltunk és jobb volt egy ilyen helyzetbe belekényszerítenie magát minthogy ne tudjon nekünk enni adni. Azért ment hozzá mert legalább volt pénze, de mióta becsődölt a válalkozása rosszabb lett.

jún. 14. 16:30
 15/21 anonim ***** válasza:
87%

Na kérdező, láttam az életben mindenféle embereket, de ilyen balfax "családfőről" mint a mostohaapád, még sehol sem hallottam.

Az egyetlen tanács amit adhatok az az hogy vagy sarkatokra álltok és "Sok lúd disznót győz" alapon tartósan helyre rakjátok, ha úgy tetszik "megnevelitek" vagy leléptek (ha van hová). A rossz hír az hogy enélkül pocsékak a kilátásaitok, mert így 50 fölött csak egyre több baj lesz vele és édesanyádnak rá fog menni az egészsége erre a retardáltra.

jún. 14. 17:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Hajajj, környezetemben is vannak ilyen élők szép számmal. Feleségük megfőz, de inkább a pasi meghal éhen, ha nem teszik elé beterítve, kész melegen és még hozzá meg is sértődik. :P
jún. 14. 17:40
 17/21 anonim ***** válasza:
87%

És 2 gyerekes, 45+-os családanyához való magatartás ez, hogy így pátyolgat egy pasit?

Ne védd őt, lásd be a saját felelősségét abban, hogy ilyen férje van.

jún. 14. 18:56
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

aha, tehát volt egy vállalkozása, ami becsődölt. Akkor ezt nem heverte ki. Sokan ügyetlenek az ilyen megnyekkenések feldolgozásában, én sem vagyok túl ügyes. De szerintem ez lehet a baja: "Ő megpróbálta, nem sikerült, most a világ, azaz ti, akiken még uralma van tegyétek jóvá az ő sérelmét." Kb. ez lehet a háttérben. Ha lenne egy barátja az apunak, ő esetleg - független emberként - elmagyarázhatná neki. Vagy egy terapeuta.

Anyukádat kérdezd meg, hogy nem tudja-e előszedni a férje egy régi, értelmesebb barátját, hogy az beszéljen a fejével, hogy hagyja abba a vegetálást és kezdjen magával valamit. Ettől függetlenül vagy össze kéne fognotok, és megtagadni a kiszolgálását, vagy tényleg elköltözni, amint lehet.

jún. 14. 20:39
 19/21 anonim ***** válasza:

#18:

Oda van írva hogy a csávó anyja is elkényeztette már, szal nem a becsődölt vállalkozás miatt lett ilyen. Így nevelték, balfasz módra, aztán megtalálta a kérdező édesanyját aki ezt folytatta a biztos megélhetés érdekében a 2 gyerekkel.

Amúgy nagy szarban lehet ha a kérdezőtől kunyerál a karàcsonyi kajàra.

Meg kell neki mondani szemtől szemben, hogy fejezze ezt mostmàr be, mert nem azért vagytok hogy ő ki legyen szolgálva, mindenki tesz le az asztalra valamit, ugyhogy mindenki maga után pakol el és főzi meg a kv-t ha akar inni. —

ha elköltöznétek biztos, hogy még a szaros gatyája se lesz kimosva soha az életben ha rajta múlik úgyhogy jobban becsüljön meg titeket.

jún. 14. 21:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Szia 18-as! Nincs aki letudna vele ülni elbeszélgetni, mivel nincsenek barátai (anyámnak sem engedte, hogy egyedül szocializálódjon, elmenjen moziba...stb). Az orvosi segítség meg azért sem játszik mert amikor üvöltöznek (már a házasságuk kezdete óta, régen tetlegességik fajult) akkor anyám mondta neki, hogy takarodjon el orvoshoz, de erre csak nekiálta szidni anyámat. Amúgy anyámat se kell félteni, tankönyvi példa lehetne a hipohonderségre, meg szereti érzemileg zsarolni az embert(már akit lehet).
jún. 15. 02:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!