Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legdúrvább pletyka,...

Mi volt a legdúrvább pletyka, amit a hátatok mögött terjesztettek rólatok?

Figyelt kérdés

okt. 20. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Én annyira érdektelen vagyok, hogy még pletyka seterjengett rólam soha
okt. 21. 08:30
 12/17 anonim ***** válasza:
21%

Hát hogy a nadrágomban a nemi szervemet fogdostam. Meg hogy lehallgattam az asszonyt. Meg hogy vertem őtet. Meg hogy tini csajokkal buliztam. Meg hogy nárcisztikus vagyok.

MP

okt. 21. 11:48
 13/17 anonim ***** válasza:
12 Az durva tesó. Hogy tetted túl magad rajta? :)
okt. 21. 14:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Hála az égnek a legdurvább, legalábbis ami visszajutott hozzám, az volt, hogy festetem a hajam (pedig sosem festettem).
okt. 21. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen 13-as. Úgy, hogy egy párt elnöke lettem. De így is szenvedek eleget. :))
okt. 21. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:
15 Hát igen ezeknek a lányoknak már semmi sem jó. Ha kedveskedsz és jó partneri viszonyt tartottál velük, de közbeszól a pénz már is asszony verő nárcisztikusnak rágalmaznak. Ilyenek ezek a nők. Hálátlanok. Remélem a pártodban van támogatói közeg sok baráttal és felépülsz a sérelmekből. XD
okt. 21. 16:12
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Ó, én már voltam buznyáák, k.urv@. mondjuk 2 az 1-ben kiválja egymást:D bolondok az emberek. Kisebbrendűségi érzésükben mindent rámondanak a másikra..
okt. 21. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!