Mi volt a legdúrvább pletyka, amit a hátatok mögött terjesztettek rólatok?
Figyelt kérdés
okt. 20. 21:56
1/17 anonim válasza:
-Drogozok
-Alkoholista vagyok
-B*zi vagyok
Természetesen egyik sem igaz, ennek ellenére a mai napig ez terjeng..
2/17 anonim válasza:
Durva nem volt. De egyszer azt hallottam vissza, hogy egy exem azt terjesztette, hogy lilára festettem a hajamat. Nem tudom, honnan szedte vagy mi értelme volt ezt pletykálni.😂
3/17 anonim válasza:
A kedvencem az, hogy az egyik volt kollégánkat le----tam a liftben. Most komolyan, kinek jut ilyesmi egyáltalán eszébe? Nem is tudom, számít-e egyáltalán, hogy mindketten foglaltak vagyunk, mindenesetre ő házas is.
4/17 anonim válasza:
Az egyik kollégám azt hazudta, hogy lefeküdtem vele.
Még egy kósza csók, ölelés vagy egy hosszabb beszélgetés sem történt köztünk sem azelőtt, sem azóta.
5/17 anonim válasza:
#1 Rolam is ugyanezeket, ja meg azt is, hogy zsido vagyok. 😆Mondjuk az igaz, h biszex vagyok es vannak zsido oseim is, meg egy idoben raszoktam a piara, de mar leszoktam. Drogozni nem drogoztam soha.
6/17 anonim válasza:
A legjobb barátnőmnek hitt lány azt terjesztette rólam, hogy szerelmes voltam az osztály nagymenőjébe, akihez szintén eljutott a pletyka, aminek 0 valóságalapja volt.
Később azt is terjesztette, megint csak zéró alapja volt, hogy egyszerre több sráccal udvaroltatom magam.
7/17 anonim válasza:
Szexuálisan felkínáltam a nemi szervem az irodista kolleganő szájába. És ezt ő maga terjesztette. Egyébbként bűn ronda volt. Majd egy évig savaztak emiatt hiába mondtam, hogy nem igaz. Annyira kikészültem részben emiatt fel is mondtam.
8/17 anonim válasza:
Nem foglalkoztam és nem is foglalkozom vele. Nem is fogok!
9/17 anonim válasza:
Rólam szerintem elég sok mindent terjesztettek, de annyira nincs viszonyom a világhoz, hogy ezekből semmi nem jutott vissza, ill ilyen nagyon legendaszerű dolgok, de mintha a világ másik feléről kiabáltak volna, szóval nem volt idegesítő vagy határozott.
10/17 anonim válasza:
Hogy felcsinált egy kollégám 😂 Sose voltam terhes... És sose csaltam meg a párom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!