1/19 anonim válasza:
2 hétig sz4rul vagyok. Várom mikor törlik el.
2/19 anonim válasza:
Utálom, nem igaz, hogy nem képesek befejezni. Két-három hétig álmosabb, fáradtabb vagyok napközben. Beletelt régebben pár ilyen átállásos ciklusba, mire rájöttem, mitől érzem magam annyira kimerültnek abban az időszakban.
3/19 anonim válasza:
Élettani hatást nem nagyon tapasztalok miatta, de mérgesítő, idegesítő, hogy már negyed 5-kor seggsötét van mindenhol.
4/19 anonim válasza:
1-2 napig rosszul, majd beáll minden.
5/19 anonim válasza:
sehogy, semmit nem veszek észre belőle.
6/19 anonim válasza:
Csak fb bejegyzésekből szoktam hallani róla, soha nem tűnik fel
7/19 anonim válasza:
A téli óraátállítás pozitív hatással van rám, én szeretem a sötétet, imádom a telet, szeretem a sötétedést, a sötétet, a hideget is. A nyári átállítást pedig egy új dolog kezdeteként fogom fel, így az sem ráz meg.
8/19 anonim válasza:
36 év alatt volt időm hozzászokni. Semmivel nem bolygat meg jobban, mintha hétvégén ettől függetlenül bolygatom meg én a megszokott ritmusomat. 1 nap, nem jelent semmit.
9/19 anonim válasza:
Tekintve, hogy eleve nem percre pontosan ugyanakkor fekszem és kelek minden nap, sehogy, nem érzékelek belőle semmit. Volt olyan, hogy utólag tudtam meg, hogy volt, mivel minden óra átáll magától már, ami nem, azt nem szoktam figyelni (nem a sütőn nézem, mennyi az idő), de nincs semmilyen hatása. Akiket megvisel, azok gondolom hétfőtől vasárnapig pontban reggel 6-kor kelnek és este 10-kor alszanak. Tetszőlegesen behelyettesíthető más órákkal, nem kétlem, hogy vannak ilyen emberek, de aki nem így él, annál ez csak rinya.
10/19 anonim válasza:
Én pár napig/maximum egy hétig rendszeresen el vagyok tájolódva időt tekintve, rosszabb esetben kicsit az alvási szokások is elcsúsznak, de relatívan hamar visszaáll utána a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!