Melyik állítás igaz rád legjobban?
Az 1. és a 7. állítás igaz rám, de a 7-esre szavaztam.
Mivel türelmes vagyok, sajnos mindig megbocsátok annak is akinek nem kéne. Viszont ezek a dolgok eltörpülnek, mivel rengeteget gondolkodok, kalandozok el a világ dolgain. Ha valamin épp gondolkodok, azt magamban ki vesézem, majd ami hozzá kötődik téma és eszembe jut azt is.
Hát ebből egyiket sem tudtam jó szívvel behúzni, hallod.
Békés ember vagyok, türelmes, de egyáltalán nem vagyok konfliktuskerülő. Csak tudok alkalmazkodni a konfliktusaimat meg kedvesen rendezem.
Valóban nem az a típus vagyok, akit le lehet uralni, de azt sem mondanám, hogy kívülről félénknek tűnök. Inkább a fordítottja: határozottnak tűnök, de belül bizonytalan vagyok.
Gyakran választom a kényelmet a bizonytalanság helyett, de közben meg állandóan kényelmetlenségeket vállalok, hogy ne unatkozzam. Ugyanazon a munkahelyen vagyok 12 éve, de 2-3 évnél tovább nem csináltam még ugyanazt a munkakört; a pozícióm nem is létezik hivatalosan.
A család nagyon fontos nekem, aránylag jól kijövök a gyerekekkel, az állatokat is szeretem, de hogy ezek kicsit marginális dolgok nekem.
Extravertált vagyok, szeretem a kalandot, de csak módjával, és igenis szeretek lustálkodni, semmit sem csinálni, de a monotonitást nem bírom. Amúgy imádok zenéz hallgatni, olvasni, filozofálni az életemrő, természetben lenni, egyedül lenni. Mostanság a legfőbb kikapcsolódásom, hogy biciklizek 30km-t, közben hangoskönyvet, vagy zenét hallgatok.
Szeretem a krimiket, a sorozatgyilkosos sztorikat. De ez is marginális.
Legnagyobb hobbim a főzés, ezt majdnem behúztam, de sütit még életemben nem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!