Igaz-e rád az alábbi állítás?
"Úgy gondolom, hogy a munka elveszi az ember életét, mindent fel kell adni érte, én-időt, érdeklődést, hobbikat. Mindezt csak, hogy életben tarthasd magad, de semmi másért csak, hogy tovább dolgozz, mert a munka mellett semmire nincs is idő vagy lényegesen kevés. (Szóval körbeér.) Túl sokat dolgozunk, több szabadidő kéne az embereknek."
Mennyire értesz egyet vele?
Jelöld a szavazásnál (korosztályodnak megfelelően)!
40 órában dolgozok, mellette nappali egyetemre járok (rugalmas a munkaidő), edzek, vannak barataim és hobbijaim is.
Mondjuk 22 vagyok, barátnőm most nincs, szóval ha lenne lehet kevesebb időm jutna a hobbikra.
főállás mellett van még egy vállalkozásom is, mellette feleség+gyerekre is jut elég idő.
Ha utált, alulfizetett melót csinálsz, akkor igaz csak a fenti állítás.
Azzal egyetértek, hogy sok túl sokat dolgozunk.
Azon kívül szeretem a munkám, rengeteg dologra megtanított az évek során, sok mindent megtapasztaltam, főleg az emberekhez való hozzáállással kapcsolatban.
Egy kapcsolatom is volt, akit a munkahelyemen ismertem meg. Ugyan annak vége lett, de míg velem volt, azok a legszebb éveim voltak.
Munka nélkül ezek kimaradtak volna.
És semmit adtam fel a munka miatt, mindent meg lehet oldani ha igazán akarja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!