Igaz-e rád az alábbi állítás?
"Úgy gondolom, hogy a munka elveszi az ember életét, mindent fel kell adni érte, én-időt, érdeklődést, hobbikat. Mindezt csak, hogy életben tarthasd magad, de semmi másért csak, hogy tovább dolgozz, mert a munka mellett semmire nincs is idő vagy lényegesen kevés. (Szóval körbeér.) Túl sokat dolgozunk, több szabadidő kéne az embereknek."
Mennyire értesz egyet vele?
Jelöld a szavazásnál (korosztályodnak megfelelően)!
Mindenkinek megvan rá a lehetősége, hogy olyan munkát végezzen, amit élvez és amit össze tud egyeztetni az életének a többi aspektusával. (Nyilván valakinek ez könnyebb, míg másnak nehezebb.)
Szeretem a munkámat és van mellette időm minden másra (a társasági életre, a tanulmányaimra, a hobbijaimra és az utazásra), és tettem azért, hogy ez így is legyen.
Sokan ragadnak benne egy ilyen-olyan mókuskerékben, amiről az idézet is szól, bár szerintem a heti negyven óra munka mellett is sok mindent lehet csinálni. Édesapámnak legalábbis mindig van valami projektje a szokásos hobbijai mellett, amire időt tud szánni (édesanyám háztartásbeli, az azért kicsit más kategória).
25/N
Akkor ha neoszavazás lenne arrol hogy heti 4 nap legyen a munkanap es 3 a hétvégé akkor leszavaznák az itteni szavazatok szerint mivel mindenkinek elég ideje van ígyis magára.
Azz iggen
"Mindenkinek megvan rá a lehetősége, hogy olyan munkát végezzen, amit élvez és amit össze tud egyeztetni az életének a többi aspektusával. (Nyilván valakinek ez könnyebb, míg másnak nehezebb.)"
Ezt te se gondoltad komolyan😂😂 vagy ha igen, ott már bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!