Ha megvizsgáljátok az ismerősi körötöket, igazolható ez az állítás?
Figyelt kérdés
Aki csúnya, annak sosem lesz párja, az nem kell senkinek.2021. júl. 12. 10:35
A kérdező szavazást indított:
Igen, tudom igazolni az állítást
Nem tudom igazolni az állítást
56 szavazat
1/15 anonim válasza:
Ez nem törvényszerű. Viszont az tény, hogy aki csúnyább, annak vannak rengeteg egyéb pszichés problémái, amik visszatartják a próbálkozástól, így ritkábban jön nekik össze.
2/15 Metionin válasza:
Az én ismerőseimnél inkább az a tendencia, hogy az átlagosabb külsejűeknek folyamatosan van párja és ha valamelyik szakít akkor hamar van neki új, míg a kiemelkedően szép ismerőseim nem találnak egyáltalán vagy pedig szakítás után nem találnak sokáig újat. Olyan ismerősöm nincs, akit kifejezetten csúnyának látnék.
3/15 anonim válasza:
Francokat. Van egy rokonom, aki egy nagyon szép nő volt. Hozzáment egy olyan ronda pasihoz, hogy a rokonság azóta sem tért magához, pedig már eltelt pár évtized. De bárcsak az lenne vele a legnagyobb baj, hogy csúnya...
4/15 anonim válasza:
Amit a 2. írt, az a volt osztálytársaimra például tökéletesen igaz. Nálunk csak lányok voltak és legelőször a kimondottan csúnyácskák mentek férjhez. Az osztály szépei még ma sem mentek férjhez, közel e 40-hez.
5/15 anonim válasza:
Csak ido kerdese es a szep ember is elcsunyul. Lottyedt lesz, rancos, oreg es beteges.
6/15 anonim válasza:
100%-ban NEM igaz!
Annak nem lesz párja, aki nem akarja!
EGyrészt csúnya is talál magának hasonlót, másrészt meg szétnézel, baromi csúnya hapsikat látsz az utcán gyönyörű csajokkal.
Nem a kinézet számít csak!!!!!
7/15 anonim válasza:
#4: egyetértek!
Az egyetemi csoporttársaink közül még az egyetemi évek alatt tipikusan a jelentéktelen, csúnyácska lányok mentek férjhez!
Az akkor kapósnak látszó szép lányok közül meg három is "pártában" maradt.
8/15 anonim válasza:
Nem látom így, kimondottan "nyomorék" kinézetű férfiaknak meg bányarém nőknek is van párjuk a környezetemben. Inkább azoknak van kisebb eséllyel, akik félénkek, bátortalanok, .indez kinézettől függetlenül.
9/15 anonim válasza:
Aki mentálisan rendben van, annál teljesen mindegy, hogy szép vagy "csúnya", férfi vagy nő, mindig talál párt.
10/15 anonim válasza:
Nem igaz az állításod mivel a csúnya és a szép szubjektív. Te a feleségedet szépnek látod én meg bányarémnek, te az én feleségemet bűn rondának tartod én meg gyönyörűnek látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!