Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik állítás igaz rád inkább?

Melyik állítás igaz rád inkább?

Figyelt kérdés
Nem csak arra gondolok, hogy az ismerőseiddel, rokonaiddal hogyan szoktál viselkedni, hanem ismeretlenekkel is. Tegyük fel, egy eladó szívesebben szolgál ki egy neki szimpi vásárlót, mint aki esetleg ellenszenves neki? Közben mindkettejük pénze ugyanannyit ér. Vagy hogy valakit előreengedsz, vagy kinek adod át a helyet, itt is számít a szimpátia, vagy nincs jelentősége ilyen helyzetekben?
szept. 28. 13:25
A kérdező szavazást indított:
Aki szimpatikus, azzal te is udvariasabb, kedvesebb vagy
Nem számít a szimpátia, mindenkit egyformán kezelsz
23 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Alapvetően mindenkivel tiszteletteljes és udvarias vagyok, függetlenül attól, hogy ránézésre bennem milyen rokonszenvet vagy ellenszenvet ébreszt, ám ha valaki kimondottan arrogáns, ellenséges, szándékosan ellenszenvező, akkor azért velük sokkal távolságtartóbb vagyok.
szept. 28. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor boltban dolgoztam úgy gondoltam hogy ezt nem tehetem meg, de némi különbség azért így is volt. Aki nem tetszett, azt is normálisan kiszolgáltam, de aki aranyos volt, azzal azért jobb fej voltam.
szept. 28. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen egyszeri találkozós esetekben nem teszek különbséget. De ha az illető már túlzó elvárással lép fel, annak nem engedek.

A rendszeres találkozások esetén viszont vannak kedvenceim. Illetve leveszem, kivel lehet egy kis small talkba belemenni, és ki nem partner erre. Az utóbbit nem abajgatom.

szept. 28. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló volt a helyzet, mint amit a 2. válaszban is írtak, csak én a hotelszektorban dolgoztam. Senkivel nem voltam bunkó, hanem kedves. Amikor pedig szimpatikusak, kedvesek voltak velem is, akkor az előbb említett kedvességet emeltem új szintre.
szept. 29. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!