Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most hogy elküldenek, milyen...

Most hogy elküldenek, milyen apróbb ajándékot adjak aminek örülnének a főnökök?

Figyelt kérdés

Igen, tudom hogy ez furcsán hangzik de hát így alakult. Egyáltalán nem volt rossz hely de sajnos úgy alakult hogy kevesebb lett a munka ezáltal légyszámleépítés van, így hát fájó szívvel is de búcsút kell venni.

Ha te lennél a főnők minek örülnél nőként és férfi ként?

okt. 18. 23:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%
20: félreértetted, a kirúgott ajándékozná meg a főnökét🤣🤣🤣
okt. 19. 07:22
 22/31 anonim ***** válasza:

En fognek egy draga ora dobozat es megtoltenem friss kutyaszrral es selyemszalaggal atkotve adnam.

Felvennek egy olyan markaju orat.

okt. 19. 07:47
 23/31 A kérdező kommentje:
13. Álljunk a dologhoz pozitívan, adni fog valamit vagy jön valami jó megbízás aztán mégsem lesz elküldés.
okt. 19. 08:17
 24/31 A kérdező kommentje:

16. Ebben igazad lehet, te a munkahelyeden sosem szoktál adni semmit se senkinek vagy nem hívjátok meg egymást egy kávéra esetleg egy enni valamire?

17.Mit jelent pontosan? Tudom buta kérdés.

18. Nem rossz ötlet.

Jó lett volna közelebbről megismerni őket csak sajnos mindig sok volt a munka így nem nagyon volt idő a fáradság miatt.

19.Miért ne? Egy kis aprósággal csak nem visznek a csőd szélére vagy tévedek? 😁

20. Ez se rossz ötlet, de mivel csak ketten vannak így a torta nem lenne sok?

Esetleg 1-1 tábla csoki nem jó?

okt. 19. 08:30
 25/31 A kérdező kommentje:
21. Hupsz én is. 🫣😁
okt. 19. 08:31
 26/31 A kérdező kommentje:
22. Nem rossz, csak egy a gond hogy hogy akkor valószínűleg el is vágnád magadalatt a talajt és később ha lesz több megbízás akkor nem fognak jelezni vagy ez már ne is érdekeljen? Azért annyi jó lehetőség nincs a közelben.
okt. 19. 08:34
 27/31 anonim ***** válasza:
86%

A kirúgás miatt én azért... oké, hogy létszámleépítés, de akkor is dönteniük kellett, hogy ki marad, ki megy. Én annyira nem.lennék hálás, hogy a távozók névsorába kerültem. Nagyon nem értelek.

Nyilván az ott eltöltött idő jelent valamit, szóval persze, azért is lehetsz hálás, de én biztosan nem adnék ezért többet egy „köszönöm, hogy itt dolgozhattam, nagyon jól éreztem magam veletek, és visszajönnék, amint van rá lehetőség”

Kb ennyi lenne az „ajándékom” feléjük a helyedben.

okt. 19. 09:32
 28/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, te most magaddal beszélgetsz (25-ös)? Te is félreértetted a saját kérdésedet, mint a 21-es, akihez szóltál? Trallalla!
okt. 19. 10:30
 29/31 anonim ***** válasza:

Na jó ez nekem sok.🤣🤣🤣

21 vagyok

okt. 19. 10:40
 30/31 anonim ***** válasza:
Semmit nem adnék.
okt. 19. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!