Fiúk! Ti apukátokkal tudtatok vagy beszéltetek valaha a szexről? Csajokrol?
Figyelt kérdés
Melyik családtagodnak mondtad el hogy megtörtént végre a elvesztetted a szüzességed M
? 16 voltam mikor apámnak elmondtam büszke volt rám ;))
okt. 18. 20:56
1/8 anonim válasza:
Soha, senkinek. Egyiknek sincs sok köze hozzá.
2/8 anonim válasza:
Exemmel egyszer nyaralni mentünk, ő visszament a szobába egy doboz óvszerért. Apja meglátta, elismerően mosolygott, szerintem arra, hogy a fiát a számítógépen kívül végre más is érdekelni kezdte🤣 Sose beszéltek ilyesmiről.
3/8 anonim válasza:
#2:
Szóval a szülei közvetlen közelében keféltetek? Ti se voltatok semmik...🙄
4/8 anonim válasza:
#3 hát ja, 17 évesen nagyon ciki otthon szexelni, valóban.
5/8 anonim válasza:
4
Nincs abban semmi különös. Én is dugtam a pasimmal anyám szobájában, mert nem volt hová mennünk, így anyám átadta a szobáját, addig elvitte a kutyáját sétáltatni.
Anyám is már párszor a lakásomra vitte a pasiját, mert haza nem merte vinni, mert megszólják a szomszédok, hogy már megint új pasija van.
6/8 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Sose a szülők szobájában dugtunk, mindig a sajátunkban.
7/8 anonim válasza:
Nem. Soha. Apámnak nincsenek érzései, nárcisztikus. Csak pánzben méri az emberek értékeit. Nincsenek kötődés jellegő kapcsolatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!