Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan jellemeznétek a 2020-20...

Hogyan jellemeznétek a 2020-2024 közötti időszakot?

Figyelt kérdés
okt. 18. 15:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Hullámvölgy minden kategóriában.

Először a Covid nem hatott meg, illetve az emberi hülyeség feltuningolta az agyamat és az immunbetegségemre rákényszerített oltás 2 évre taccsra vágta az immunrendszeremet. Tudtam nagyon jól, hogy nem kell oltás. Szerencsére kigyógyultam saját magamtól abból is, de a nagy tudósok kinyírtak volna ezzel. Mindeközben elindult a párkapcsolatom, szétszedték a párkapcsolatomat, megtanultam sok dologban önállóvá válni, megtanultam egyedül üdülni, megtanultam főzni, visszanyertem a párkapcsolatomat kemény munka árán, kicsit tönkrementem, majd főnix lettem. Végül jelenleg elveszítettem anyukámat.

okt. 18. 21:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

11+

Ja: miután kikúráltam magamat egyedül, eltűnt még az immunbetegségem is. Ezt sem tudja megmagyarázni orvos.

okt. 18. 21:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Rossz. De nem is lesz jobb.
okt. 18. 21:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ótvar fos. És kilátás sincs.
okt. 19. 07:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint rosszul kezdődött, de aztán hamar jóra fordult. Egy válási dráma közepén voltunk, amikor beütött még a covid mizéria is, szóval sokszorosan magam alatt voltam 2020 elején.

Aztán úgy voltam vele, ha már úgyis otthon kell lenni, elkezdek valamit tanulni, már úgyis nagyon elegem volt az addigi munkámból. Szereztem egy új szakmát, amit imádok, azóta elkezdtem abban dolgozni, végre jogsit is szereztem, sikeresen vezetem a vállalkozásomat, és amikor nem is számítottam rá, új párom is lett, akivel azóta már össze is házasodtunk, az életem sokkal mozgalmasabb lett, mint valaha volt, költözés is volt, rengeteg új embert ismertem meg.

Szóval nekem tulajdonképpen a 2020-as év egy nagy fordulópont volt, ami nagyon sok jó dolgot hozott magával.

okt. 19. 09:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Várakozás, elment idő a semmibe.
okt. 19. 11:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Búcsúzás a fiatalságomtól
okt. 19. 16:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
2020-2024: Mintha átraktak volna egy másik dimenzióba.
okt. 20. 01:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 2 év, mintha nem is lett volna, elszállt úgy, hogy nem tudtam effektíve élni a covid és a lezárások miatt. Nem ellenzem a lezárásokat, max. a mikéntjét és pár szabályt, de attól függetlenül mégis olyan, mintha nem történt volna semmi (egyedül éltem, kb. festegettem meg filmet néztem, munkában is megcsappant az elvégzendő feladatok száma).

Utána következő két év: háborúzások mindenhol, ill. baromi nagy infláció, amit nem követtek a fizetésemelések (legalábbis az enyém nem, és sztem én még a jobb helyzetben levők között vagyok).

De. Idén rám talált a szerelem 5 év után. Szóval most jó :).

okt. 21. 17:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Felnőttè válás időszaka. Lediplomáztam, el kezdtem dolgozni, külön költöztem a szülőktől ès örökbefogadtam egy kutyát.
okt. 21. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!