Hogy vészelitek át a téli félévet? Szeretitek a hideget vagy hozzám hasonlóan van aki szívből utálja?
Ketnaponta kiirsz egy ehhez hasonlo kerdest...
Koltozz mar el Ugandaba.
A hideggel semmi bajom, felöltözök.
Az állandó sötétség ami miatt eret akarok kb vágni minden télen. Kb nem látom a kertem napfényben hónapokig, minden nap vaksötétben botorkálok munkába és haza, teljesen lehoz az életről és depresszióssá tesz.
Ha örök nyár lenne örök boldogság lenne. Én csak szeretném megkérdezni Istentől hogy miért kellett tél ebbe a világba meg ez a magyar éghajlat? hogy már októberbe fagyközeli hőmérsékletekre kell felkelni, random torokfájásokkal, stb.
Igazán begyorsulhatna már ez az úgynevezett globális felmelegedés, ami nem tudom hol van éppen.
Meg jobban? Mennyivel jobban? Pontosan hogyan eltek? Hanyan voltak kb? Milyen fejlettsegi szinten eltek? Te tudnal aszerint az eletforma szerint elni, ahogy ők akkor? Nagyon erdekelne ha leirnad a reszleteket..
(A kerdesem nyilvanvaloan csak költői, tudom jol hogy halovany fogalmad sincs semmiről, a napocskas időn tul semmi mas nem tud beferkőzni a beszűkült kis agyadba)
Csak azért írok, mert szeretnék emlékeztetni minden kedves emberkét arra, hogy a téli óraátállítás jövő hét vasárnap lesz.
Komoly közelségbe kerültünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!