Mit jelent ha valaki egy család csak telefonozni jár a pub-ba?
Eddig három alkalommal mentem el a haverommal pub-ba, az pub, nem kocsma, jó hely csak drága én kimondottam szeretem mert jó a pizza. Lényeg, hogy egy volt osztálytársam is eddig ott volt a családjával ( anyukája, apukája meg a leányka) pont szemben ültem velük és nehéz lett volna nem észrevenni, hogy csak a telefonjukat nyomkodják , nem is nagyon beszéltek, egyszer sem a három alkalom alatt, én ezt a jelenséget nem értem.
Ha mondjuk a családdal megyek valahova be nem áll a szám, még egy 10 napos nyaraláson is, meg a haverral is, esélyünk nem lett volna elővenni a telefont, pedig hetente megyünk valami programot intézni tehát szó nincs arról, hogy kibeszéltük volna magunkat.
Bocsi amúgy, hogy ide írtam, Facebookra a " mi jár a fejedbe " topikhoz nem akartam mert észreveszi akiről szó van :D :D
"Ha mondjuk a családdal megyek valahova be nem áll a szám"
Elég fárasztó lehetsz :-) Amúgy az a család mégis miről beszéljen, ha nincs közös témájuk, vagy már megbeszélték? Untassák egymást, csak hogy beszéljenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!