Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent ha valaki egy...

Mit jelent ha valaki egy család csak telefonozni jár a pub-ba?

Figyelt kérdés

Eddig három alkalommal mentem el a haverommal pub-ba, az pub, nem kocsma, jó hely csak drága én kimondottam szeretem mert jó a pizza. Lényeg, hogy egy volt osztálytársam is eddig ott volt a családjával ( anyukája, apukája meg a leányka) pont szemben ültem velük és nehéz lett volna nem észrevenni, hogy csak a telefonjukat nyomkodják , nem is nagyon beszéltek, egyszer sem a három alkalom alatt, én ezt a jelenséget nem értem.

Ha mondjuk a családdal megyek valahova be nem áll a szám, még egy 10 napos nyaraláson is, meg a haverral is, esélyünk nem lett volna elővenni a telefont, pedig hetente megyünk valami programot intézni tehát szó nincs arról, hogy kibeszéltük volna magunkat.

Bocsi amúgy, hogy ide írtam, Facebookra a " mi jár a fejedbe " topikhoz nem akartam mert észreveszi akiről szó van :D :D

okt. 13. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Mit foglalkozol azzal ki mit csinál bárhol?
okt. 13. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:

"Ha mondjuk a családdal megyek valahova be nem áll a szám"

Elég fárasztó lehetsz :-) Amúgy az a család mégis miről beszéljen, ha nincs közös témájuk, vagy már megbeszélték? Untassák egymást, csak hogy beszéljenek?

okt. 13. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, ha a telefont nyomkodják, mintha azzal foglalkoznának és azt vizslatnák, hogy egy másik asztalnál egy másik család mit csinál..
okt. 13. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg az illetőt, ha már ismerősöd is?
okt. 13. 12:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez akkora baj? Miért? Nem tudtam hova nézni, láttam, nem tudok csukott szemmel beszélni.
okt. 13. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van. Minek szervez bárki is programot ha unják egymást? Otthon is lehet unni egymást. Ahelyett, hogy örülnének egymásnak és a közös programnak, elbeszélgetnének viccelődnének. Mindegy lenne ennyi erővel ha mindenki a saját szobájában nyomná a telefont 2 szelet pizzával.
okt. 13. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Baj igen, mert másokkal foglalkozol, mi közöd van egy idegen családhoz?Azt csinálnak amit akarnak.
okt. 13. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Na megérkezett a másik unatkozó nyomoronc a #6-os személyében. Menj privátba pletyizni a kérdezővel, jól egymásra találtatok. 👏
okt. 13. 13:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztosan ingyenes volt a wifi, az otthonira meg fizeti kell...
okt. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!