Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Mely tulajdonságok...

Lányok. Mely tulajdonságok fontosak nektek egy pasinál, és melyek a taszítóak?

Figyelt kérdés

okt. 12. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Fontos, hogy egyenes legyen, megbízható, békés természetű és szeresse a szexet. Nem szeretem, ha lusta, tanulatlan, megelégszik azzal, ami van, indulatos.
okt. 12. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Számomra fontosak: humorérzék, kulturáltság, tájékozottság, tudjon nyelvtanilag helyesen írni, olvasni, beszélni. Legyenek hobbijai, céljai, tervei, álmai, és mindenek előtt megbízható és felelősségteljes.

Ami nekem taszító: ha semmibe nézi a nőt, leszól másokat amikor ő maga sincs magasabb szinten, nem tud fogalmazni, erőszakos, ápolatlan, beleszól mindenbe, pletykás, és lusta. Az is elriaszt ha valaki nem tud magára mosni, főzni, takarítani stb.. és csak azért kell neki a nő hogy házicseléd legyen

Külső szempontjából ami előny ha ad magára, tiszták a körmei, fogai és jó illata van, és nem tartja "melegesnek" odafigyelni a saját kinézetére pl arckrémet vagy normális sampont (nem 10 az egyben) használni

okt. 12. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

Legyen hűséges, becsületes, felelősségteljes, megbízható, kedves, határozott, és nyugodt természetű. Fontos, hogy kulturált legyen, tudjon helyesen írni, fogalmazni szóban és írásban is. Ezek mellett legyenek céljai, tervei, hobbijai és szeressen otthonról is kimozdulni.

Azt viszont nem szeretem, amikor nem tisztelnek, beszólogatnak, nem kezelnek egyenrangú félként. "A nő a konyhába való" mentalistásról nem is beszélve. Ahogy azt sem, ha az illető ápolatlan, lelakott külsővel él, elhanyagolja és elengedi magát, teljesen belustul. És nálam az sem nyerő, ha erőszakosak, arrogánsak, ha egy egyszerű mondatot nem tudnak értelmesen, hiba nélkül megfogalmazni. Írásban dettó.

Külsőre fontos, hogy ápolt és magára igényes legyen testileg és ruhaügyileg is. Ezért lepontozást fogok kapni, de nekem az is fontos, hogy a srác magasabb legyen nálam, vagyis a 176 centimnél. A testalkat többi része viszont nem érdekel különösebben, amíg az egészségesen belül van, tehát nem túl kövér és nem túl sovány.

okt. 12. 21:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg lepontozást kaptál. :)
okt. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!