Régen a házak sárból voltak, a szívek pedig aranyból. Ma a házakban arany van, a szívekben meg csak sár.
Kedvenc b mondás 4ever!!!xD
okt. 4. 23:39
3/11 anonim válasza:
Ezt hogy érted? Szegény ember mindent odaadott vagy segített és kedves volt? Kicsit megváltozott a világ miután az életvitel fenntartásához olyan mértékű külső anyag és energiabevitel kell, amit régen el nem lehetett képzelni. Szerintem régen egyszerűen arról volt szó, hogy az emberek tudták, hogy az van megcsinálva (fizikálisan is), amit ők megcsináltak. Ma, ha házat akarsz csinálni, akkor el kell menned a tüzépre, meg kell venni olyan technológiát, amiről közelítőleg sincs halvány gőzöd sem, nemhogy meg tudnád otthon csinálni és annyit fizetsz érte, hogy lehet még a gyereked is azt fogja fizetni. Ha valami stresszes, akkor ez biztosan az. Nagyon észnél kell lenni és nem lehetsz túl kedves, ha tartani akarod a színvonalat.
okt. 4. 23:47
4/11 anonim válasza:
mondásnak jó, sajnos a valóságtartalma zéró
nem hiszem, hogy egy mai ember 10 percnél többet eltölthetett volna élve egy középkori kisvárosban.
okt. 5. 00:10
5/11 anonim válasza:
Ja! :DDD
okt. 5. 00:40
6/11 anonim válasza:
Én nem, de valszeg azért, mert én vagyok a bunkó 😃
okt. 5. 00:51
7/11 anonim válasza:
Nem tapasztaltam ilyet. Ugyan annyi bunkót látok, mint eddig, az emberek többsége a saját ügyes-bajos dolgaival törődik, de alapból nem tahó másokkal.
okt. 5. 07:45
8/11 UlfOrmson válasza:
ugyanannyi bunkó van, mint régen. Csak most az internetnek hála nemcsak a szomszédaidat ismered, hanem ráláthatsz az egész világra
A másik magyarázat: ugyanannyi bunkó van, mint régen. Csak egyre több a kis nebáncsvirág lelkületű ember, aki attól sírvafakad, ha valaki csúnyán néz rájuk
okt. 5. 08:05
9/11 anonim válasza:
Nem várok érte viszonzást, de én igyekszem mindenkivel kedves lenni. Nem tudhatjuk honnan jön a másik és milyen nehéz terhet cipel. 40/f
okt. 5. 09:04
10/11 anonim válasza:
Neten határozottan igen, főleg a FB-szintű helyeken, azonban élőben, mintha kicsit javult volna a helyzet. Vagy "csak" többször kerülök rendes, kedves emberek közelébe.
Az utóbbi hónapokban, mintha visszább esett volna a buszra tolakodók száma, az eszelősen vezetőké, boltokban sincs már annyi lökdösődés, konfliktus, de remélem ezeket nem most kiabálom el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!