Az emberek miért állítják be magukat okosabbnak ,mint nem amilyenek?
Figyelt kérdés
okt. 10. 11:32
1/9 anonim válasza:
Nyilván mert szeretnék, hogy mások okosnak lássák.
2/9 A kérdező kommentje:
1-es
És azt miér szeretnék?
okt. 10. 11:34
3/9 anonim válasza:
Hogyhogy miért? Nyilván mindenki (a túlnyomó többség) szeretné hogy mások pozitív színben lássák.
6/9 anonim válasza:
Mert szeretnék jobb színben feltüntetni magukat, ahogy azt is, ha az emberek (még) jobb véleménnyel lennének róla.
7/9 anonim válasza:
Kérdező te miért állítod be magad okosnak amikor egy kérdést nem vagy képes megfogalmazni? :D
8/9 Misery válasza:
Engem a munkahelyemen a sok diplomás, de fogalmazni és helyesen írni nem tudó ember állít be hülyének, mégis olvasottabb és tájékozottabb vagyok mindegyiküknél, csak papírom nincs róla. Ez így ér?
9/9 anonim válasza:
Amikor már “beállítja okosnak” önmagát alapban ordító jel, hogy nem az.
De az emberek általában versenyeznek egymással, hogy ki az okosabb, jobb, ügyesebb, stb. Pont a napokban hallgattam végig egy új és egy régi kollégám ilyen beszélgetését. Mindkettő úgy érezte a másik felé kell kerekednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!