Vannak szó szerint mérgező emberek akikkel ha kapcsolatba kerulsz beteggé tesznek?
Figyelt kérdés
alapvetoen egeszseges ember vagyok, egy evben egyszer vagyok nathas, semmilyen problemam nem volt soha, de volt párom mellett a kapcsolat vegere pedig olyan szinten leamortizalodtam, hogy 45 kilora fogytam az arcborom pedig iszonyatosan csunya volt..rengeteg aprobb tunet volt meg, majd vegen benyeltem ismet valami virust ami 1 hetre kiutott, gyomorrontas, folyamatosan hanytam... miota a kapcsolatnak vege lett, azota jottem rendbe, azota semmilyen problemam nincs. ha osszekene roviden foglalni azt tudnam mondani, mintha a kapcsolat alatt intravenasan mergeztek volna, vagy mintha minden egyes nap merget tettek volna a kavemba. nagyon szerettem az illetot, terveztunk, de nem voltam mellette onmagam, megprobalt elnyomni, es mindenert engem okolni... tapasztaltatok hasonlot?okt. 11. 21:20
1/6 anonim válasza:
Nekem az exemtől gyomorfekélyem lett. Iszonyatosan sok ideg kellett ahhoz, főleg a vége felé, hogy elviseljem. Emiatt kávén éltem meg bake rollson, sokszor semmi nem ment le a torkomon a hülyeségei miatt. De ez látszott a bőrömön/hajamon/immunrendszeremen is. 4 hónappal a szakítás után találkoztam vele meg az anyjával, mondta az anyja, hogy ki vagyok virulva, exem meg vágta a pofákat, hogy mellette miért nem tudtam ilyen jól kinézni. Hát gondoltam, hogy pont miattad, te majom.
2/6 anonim válasza:
Posztraumás stressz szindróma volt, jelentem! Exem..
4/6 anonim válasza:
Persze hogy van. A toxikus ember mellett folyamatosan feszültségben, készenlétben leszel, még akkor is ha nem vagy rá tudatos. De a szervezeted érzi, és pontosan aszerint fog viselkedni. Na most ez a fajta stressz rombol, ha épp beteg vagy lassabban gyógyulsz, de alapjáraton is mindenféle gyulladásokat okoz a szervezetben. Terheli a szív és érrendszert, keringést is, emésztést is, ha stresszes vagy jobban hízol mert folyamatos krízishelyzetnek éli meg a szervezet és gőzerővel tartalékol, vagy épp fogysz mert folyamatos gyomorideg és már enni se tudsz. Kialvatlanság is jóval gyakoribb lesz, meg az állandósult rossz kedv, feszültség, idegesség is. Végül kimerül a szervezet mert ezt a fajta stresszhormont is csak egy ideig tudja intenzíven termelni, és egyre könnyebben és egyre többször leszel beteg is.
5/6 Senior Séf válasza:
Igen. Vannak emberek, akik mellett a mellékveséid folyamatosan gyártják a kortizol stresszhormont. A kortizol folyamatos jelenléte riasztja a gyulladáskeltő citokin jelzőmolekulákat, amik aztán a tested bármely pontját képesek gyulladásba hozni.
6/6 anonim válasza:
Korábban azt gondoltam,hogy ilyen noncs,hisz túl magabiztos voltam,hogy engem senki sem tud befolyásolni,aztán megismerkedtem valakivel,aki olyan szinten a hatása alá kerített,hogy nem tudom mikor fogok ebből az egészből kimászni.Hatalmas öröm volt az elején,mert mindig egy ilyen emberre vágytam.Ő is nagyon odavolt,de gyanús volt az,hogy az életem más területén egyre inkább süllyedtek le a dolgok.A munkahelyemen,ami addig nyugodt volt,gondok adódtak.3 hónappal késöbb kirúgtak,és azóta csak alkalmi melóba járok egy korábbi munkahelyemre.Vérnyomás problémáim lettek,majd a családtagjaim is elkezdtek furcsán viselkedni,és sok lett a konfliktus.Pozitív vonzata is persze volt a dolognak,mert fogytam 17 kg-t,és kb.10 évet fiatalodtam külsőre.Még az osztálytalálkozón is dícsértek régi osztálytársaim.Viszont azóta az illetővel megromlott a kapcsolat,fokról-fokra eltolt magától,manapság már kb.nem is beszél velem,és nem tudom okát.Csupán azért jött az életembe,hogy mérgezzen,és felforgassa a nyugalmamat,utána pedig fogja magát,és él,mint hal a vízben.Bár,nem tudom a körülményeit,de a bújdosó emberek kb.mindig ugyanazért bújkálnak; találnak mást maguknak.De remélem ezúttal őt mérgezi valaki.Bizonyára így van,mert ha néha napján chatelünk,mindig feszélyezett,mint akit kontrollálnak.Szóval sikerült egy bolondot kifognom,aki káros hatással van rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!