Más is szeret kisemberek előtt veretni 2-3 millió kp-val?
Figyelt kérdés
Ha fizetek egy boltba gyakran előveszem a 2-3 milliot kp-ba befőttes gumi van rajta h ne csússzon szét. Ha fizetek valahol és tudom h az eladó/pénztáros 250-350 ezer éhbérért gürizik elő szoktam kapni akkor is ha csak 3 ezret fizetek. Hadd lássák szegények úgy se fogtak ennyi pénzt a kezükbe egybe soha, legalább hadd csodálják, hadd lássák h nekem van. Az a baj ha kártyával fizetek azon hiába van 45 m kp, azt nem látják azt hiszik én is csak egy kisember vagyok mint ők, így meg legalább tudom érzékeltetni h itt bizony van mit a tejbe…okt. 11. 15:00
21/33 anonim válasza:
Mindenhol kártyával fizetek, hogy a kérdezőhöz hasonló emberek ne lássák mennyi pénzem van. Csak a buta ember kérkedik a pénzével, az okos ember titkolja hogy gazdag.
22/33 anonim válasza:
Lakatos Krisztiánó és börtönből frissen szabadult kis családja kedveli ezt :)
23/33 anonim válasza:
Ekkora kamu kérdést. 😂
A cigok csinálják ezt. Közben meg sírnak, hogy a 2000forintos terméket add mán oda báttya 1500é.
24/33 anonim válasza:
Igen, meglepően sokan csinálják ezt, mikor kasszásként dolgoztam, műszakonként volt legalább 30 ilyen jómadár :D Nem tudtuk eldönteni, hogy röhögjünk, vagy csak kaparjuk a bőrünket a szekunder szégyentől. Engem mondjuk mindig megerősített, úgy voltam vele, hogy oké, szar melót végzek, szar fizuért, de legalább nem érzem magamat annyira szarul a bőrömben, mint az ilyen kompenzáló bohócok.
25/33 anonim válasza:
Azt a szaros 3 millád egy év alatt jött össze a havi 300 ezres összelúzerkedett fizukádból a mamahotelben incelkedve :)
26/33 anonim válasza:
Rég láttam utoljára ennyire átlátszó kamukérdést itt, pedig erős a felhozatal :D
27/33 anonim válasza:
Igen nagy seggfej vagy az már biztos!
Bemész a boltba és a fél bolt látni fogja, hogy nálad mennyi készpénz van.
Mennyi esélyt látsz rá, hogy te egy darabban haza fogsz érni?!
Elég erősen gondolom, hogy a kérdésed KAMU!!!!
Menjél máshova nagyképű kitalált hülyeségeiddel!!
28/33 anonim válasza:
Nekem az ilyenektől, mint te, felfordul a gyomrom. Ez nem presztízs, ez ordenáré szégyen.
29/33 anonim válasza:
Te olyan suttyó vagy mint a munkatársam aki melósruhában ment pénzcsíptetőt vásárolni.XD
30/33 anonim válasza:
Cigók járkálnak köteg pénzzel, változó címletekben, közben az egész kb 150-200 ezer forint. És ez a havi pénzük:Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!