Igénytelenségnek számít, akinek lábszaga, izzadása van, minden férfinél, nőknél ez előfordul?
példának hogy aki gyárban vagy irodai, esetleg mezőgazdasági munkát vagy bármilyen munkát végez, és napvégére mikor otthon leveszi, bakancsát, sportcipőt, vagy bármilyen lábbeliben beleizzadt, lábszaga lesz, igénytelennek számít, még akkor is ha tesz érte valami, minden férfinál vagy nőnél ez előfordul, milyen időközönként? olvastam pár kérdésben is, hogy szóvá is tették, még munka végén is hogy erős lábszaga volt, és így tovább.
Ha kérném rossz indulatú, troll kommentelők, ha lehet kíméljetek.
Csak a szarházi ember izzadtsága büdös. Kipárolog belőle a mocska.
Normális ember, ha lezuhanyozik, tiszta ruhát vesz fel, és megizzad, akkor annak semmiféle szaga sincs.
Sokáig küszködtem én is ilyen problémával,de főleg bakancsba fülledt be a lábam. Kipróbáltam sok terméket, de nem volt hatásos, aztán megtaláltam ezt a harnylen krémet ami viszont 1 nap alatt helyrehozta a a lábam, csak ajánlani tudom.
Szerintem az izzadtság nem igénytelen dolog, egyszerűen egy ember mindennapjához fűződik. Ha valaki többet iszik, akkor mozgás vagy meleg környezetben többet fog izzadni. Hogy egy ember mennyit izzad, az rengeteg mindentől függ, mint ahogy már mások is írták a genetika stb.
Mindent összevetve szerintem teljesen normális, nem kell szégyelni, nem véletlenül vannak erre a problémára megoldások a drogériákban. És ha esetleg valaki olyan fajta aki többet izzad, (mint én,) akkor lehet használni dezodort, naponta kétszer fürödni, vagy akár háromszor. Viszont a dezodort ne vigyük túlzásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!