Baj ha nincs bennem kitartás?
Egyszerűen semmi kitartás nincs és nem is volt bennem! A legtöbbször az első akadály után feladtam!
Példák: El se kezdtem a tanulást de már bemantráztam magamnak hogy hülye vagyok hozzá, az edzést mikor elkezdtem és nem erősödtem egy ideig azt is feladtam, mondván úgyse leszek erősebb mert ilyen gyenge vagyok és ezen nem tudok változtatni.
Vannak akik szerint baj hogy nincs bennem kitartás de szerintem szimplán csak ismerem a határaim és ismerem a "addig nyújtozkodj ameddig a takarod ér" mondást...
Tényleg baj ha nincs bennem kitartást?
A mondás azt jelenti, hogy ha van 100 ft-od, akkor ne akarj 150-et elkölteni belőle.
Neked lesz bajod, ha nincs kitartásod, nem nekünk.
Ha neked jó azaz életszínvonal, amin most élsz, akkor oké. A te döntésed.
Ha nincs táplálva pl jutalmazás vagy fotok pl ilyen volt lett, célok vagy nem társakkalnedzel es húzzátok egymast akkor minden kihal nem csak a motivácio.
Ez kb fizika is.
Nincs örökmozgó se.
Pl ez a srác se vitte volna végig a pályát egyedul ha nincs aki drukkol szurkol és HISZ benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!